- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Lady'lere yapılan ayıplar tarihe geçer bu yarışmada.
Benim de Lady In Red'im harcanmıştı fena şekilde. 7. mi ne olmuştum.
Sen gene ilk 10' a girmişsin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lady'lere yapılan ayıplar tarihe geçer bu yarışmada.
Benim de Lady In Red'im harcanmıştı fena şekilde. 7. mi ne olmuştum.
Alternatif Liste: Şampiyon olamamış şarkılardan
LİNK BURADA:
Daha iyi şarkılar da vardı ama hatırlayabildiklerimden yaptım.
İlk 20 yarışma da bir çok iyi şarkı şu an maalesef unuttuğum için koyulamadı.![]()
Oğlum sen baya psikopatsın aslında şöyle bir baktımda![]()
Bu şarkının listede yer almadığı bir liste yok hükmündedir.
https://www.youtube.com/watch?v=ssqHxLcsVOY
Bir ara komidin oliyim mi diye düşündüm ama kuzey kore başgani gibi fazla kelle aliyon tirstim senden.:asd22:
HATIRLATMALAR-V2
- İLK 3 YARIŞMA DA ROCK VE TÜREVİ DIŞINDA HİÇ BİR ŞARKI ŞAMPİYON OLMADI.
- EUROVISION DA KAPALI OYLAMAYA 3. YARIŞMA ILE BİRLİKTE GEÇİLDİ.
- YARIŞMA DA ROCK DIŞI TÜR İLE İLK ŞAMPİYONLUĞU, DIDO-WHITE FLAG İLE 4. YARIŞMA DA KAZANMIŞTIM.
- YARIŞMA TARİHİNDE Kİ TEK PAYLAŞIMLI BİRİNCİLİK 15. YARIŞMADA TOLGA AYBAKAN-WILD WORLD, VE B. ARDA AYCAN-SANDMAN adlı şarkılarının aynı puan da bitirdiği yarışma da yaşanmıştır.
- İlk 2 senede düzenlenen yarışma sayısı 24 iken son 1 yıl için de bugün ki yarışma ile birlikte 41. kez Eurovision yarışması yapılmıştır.
- Eurovision tarihin en yüksek puan ile şampiyon olan şarkısı Lana Del Rey-Blue Jeans-195 Puan iken, jüri oylamasının olmadığı 24 katılımcılı en yüksek puan ise 147 puan ile Laura Pausini'nin Sweet November eserine ait.
Alternatif Liste: Şampiyon olamamış şarkılardan
LİNK BURADA:
Daha iyi şarkılar da vardı ama hatırlayabildiklerimden yaptım.
İlk 20 yarışma da bir çok iyi şarkı şu an maalesef unuttuğum için koyulamadı.![]()
LOBİLER DÖNEMİ
![]()
Yarışma tarihinde karanlık dönemin başlangıcını temsil eden dalavere işlerinin başladığı dönemdir. Bugünlerde de popüler olan lobicilik faaliyetlerinin ilk örnekleri 20. yarışmaya dayanmaktadır.
EUROVISION tarihinde kurulan ilk lobi ''PARALEL YAPI'' dır.
![]()
Yarışma da lobi dönemini başlatan lobi 20. yarışmadan sonra kurulmuş olup, yarışma tarihinde ki karanlık dönemin başlangıcını da temsil eder.
Bu lobinin eski üyelerinden olan @Serkan Şakrak aradan geçen zaman da yarışmadan emekliliğini açıklamak zorunda kalmış, lobi ise büyük bir gizlilik içinde tarihe gömülmüştür.
Üyeleri: Serkan Şakrak, Berkan Yavuz, Gökhan Sancak, Alpay Asma, Vasfi Vural, Osman Uzdu
Alpay'ın 1 puanla şampiyonluk kaybettiğini bilmeyen kaldı mı forumda? Herif utanmasa sitenin girişine yazacak bu durumu.
4. Kedi lobisinin bir dönem liderliğini üstlenen ve KELLE ALMASI ile ünlü @Aslan Türkoğlu istediği kelleleri alamayınca KOMODİN EJDERLERİ olarak nam salan KOMODO EJDERLERİ lobisini kurmuş, ve 3. varlığını sürdüren lobi peydah olmuştur. Lobinin kurulmasından beri sadece @Aslan Türkoğlu şampiyon olabilmiş, vaad ettiği başarı, başarı söylemleri havada kalmıştır.