65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 20:00'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara komidin oliyim mi diye düşündüm ama kuzey kore başgani gibi fazla kelle aliyon tirstim senden.:asd22:

Kardeşim benim. Komodo olmana gerek yoktur ki, bin kere söyledik sonuncu ve hak lobisi komodo ejderleridir. Herkes aslında komodo ejderi olarak doğar, değişen sonra değişir. :D O yüzden yol yakınken gel tövbe et. Benim kendi dava arkadaşlarımın kellesini aldığım nerde görülmüş? Aksine her yarışma hepsinin hakkını savunmak için kellemi ortaya koyuyorum.

geçen 2 yarışmanın listeleri güzeldi de bu playlisti çok beğenmedim.

HATIRLATMALAR-V2

• İLK 3 YARIŞMA DA ROCK VE TÜREVİ DIŞINDA HİÇ BİR ŞARKI ŞAMPİYON OLMADI.

• EUROVISION DA KAPALI OYLAMAYA 3. YARIŞMA ILE BİRLİKTE GEÇİLDİ.

• YARIŞMA DA ROCK DIŞI TÜR İLE İLK ŞAMPİYONLUĞU, DIDO-WHITE FLAG İLE 4. YARIŞMA DA KAZANMIŞTIM.

• YARIŞMA TARİHİNDE Kİ TEK PAYLAŞIMLI BİRİNCİLİK 15. YARIŞMADA TOLGA AYBAKAN-WILD WORLD, VE B. ARDA AYCAN-SANDMAN adlı şarkılarının aynı puan da bitirdiği yarışma da yaşanmıştır.

• İlk 2 senede düzenlenen yarışma sayısı 24 iken son 1 yıl için de bugün ki yarışma ile birlikte 41. kez Eurovision yarışması yapılmıştır.

• Eurovision tarihin en yüksek puan ile şampiyon olan şarkısı Lana Del Rey-Blue Jeans-195 Puan iken, jüri oylamasının olmadığı 24 katılımcılı en yüksek puan ise 147 puan ile Laura Pausini'nin Sweet November eserine ait.

HATIRLATMALAR-V2

• İLK 3 YARIŞMA DA ROCK VE TÜREVİ DIŞINDA HİÇ BİR ŞARKI ŞAMPİYON OLMADI.

• EUROVISION DA KAPALI OYLAMAYA 3. YARIŞMA ILE BİRLİKTE GEÇİLDİ.

• YARIŞMA DA ROCK DIŞI TÜR İLE İLK ŞAMPİYONLUĞU, DIDO-WHITE FLAG İLE 4. YARIŞMA DA KAZANMIŞTIM.

• YARIŞMA TARİHİNDE Kİ TEK PAYLAŞIMLI BİRİNCİLİK 15. YARIŞMADA TOLGA AYBAKAN-WILD WORLD, VE B. ARDA AYCAN-SANDMAN adlı şarkılarının aynı puan da bitirdiği yarışma da yaşanmıştır.

• İlk 2 senede düzenlenen yarışma sayısı 24 iken son 1 yıl için de bugün ki yarışma ile birlikte 41. kez Eurovision yarışması yapılmıştır.

• Eurovision tarihin en yüksek puan ile şampiyon olan şarkısı Lana Del Rey-Blue Jeans-195 Puan iken, jüri oylamasının olmadığı 24 katılımcılı en yüksek puan ise 147 puan ile Laura Pausini'nin Sweet November eserine ait.

Lobiler ve karanlık işler hakkında da bilgiler istiyoruz kaptan.

Yarışma da son durum:

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 6
Taktik yapmayın lan. :D

Bırakın bana kalsın o iş. :)

LOBİLER DÖNEMİ

got_smallcouncil.jpg

Yarışma tarihinde karanlık dönemin başlangıcını temsil eden dalavere işlerinin başladığı dönemdir. Bugünlerde de popüler olan lobicilik faaliyetlerinin ilk örnekleri 20. yarışmaya dayanmaktadır.

EUROVISION tarihinde kurulan ilk lobi ''PARALEL YAPI'' dır.

paralel-yapi.jpg

Yarışma da lobi dönemini başlatan lobi 20. yarışmadan sonra kurulmuş olup, yarışma tarihinde ki karanlık dönemin başlangıcını da temsil eder.

Bu lobinin eski üyelerinden olan @Serkan Şafak (HEY GİDİ ADAM ADINI BİLE DEĞİŞTİRDİ :( ) aradan geçen zaman da yarışmadan emekliliğini açıklamak zorunda kalmış, lobi ise büyük bir gizlilik içinde tarihe gömülmüştür.

Üyeleri: Serkan Şakrak, Berkan Yavuz, Gökhan Sancak, Alpay Asma, Vasfi Vural, Osman Uzdu

Son düzenleme:
LOBİLER DÖNEMİ

got_smallcouncil.jpg

Yarışma tarihinde karanlık dönemin başlangıcını temsil eden dalavere işlerinin başladığı dönemdir. Bugünlerde de popüler olan lobicilik faaliyetlerinin ilk örnekleri 20. yarışmaya dayanmaktadır.

EUROVISION tarihinde kurulan ilk lobi ''PARALEL YAPI'' dır.

paralel-yapi.jpg

Yarışma da lobi dönemini başlatan lobi 20. yarışmadan sonra kurulmuş olup, yarışma tarihinde ki karanlık dönemin başlangıcını da temsil eder.

Bu lobinin eski üyelerinden olan @Serkan Şakrak aradan geçen zaman da yarışmadan emekliliğini açıklamak zorunda kalmış, lobi ise büyük bir gizlilik içinde tarihe gömülmüştür.

Üyeleri: Serkan Şakrak, Berkan Yavuz, Gökhan Sancak, Alpay Asma, Vasfi Vural, Osman Uzdu

Sana lobi tarihini anlat demedik kardeşim. Lobilerin bugünkü durumunu açıkla dedik. Ayrıca Paralel Yapının lobi olmadığını bilmeyecek kadar kontrolünü kaybetmişsin demek. Adı üstünde paralel yapı.

Alpay Asma'nin yaptigi yarismaya katilamamanin uzultusu icindeyim acaba baska ne zaman yaparsin yarisma Sayin Asma :D :)

Alpay Asma Senin su 1 puanla kaybettigin yarismadan 2-3 ay sonra yarisma icin playlist dinliyordum arka planda.Bir yandan da geziyorum.Sonra bir baktim tanidik bir sarki(California Dreamin) caliyor.3-4 kez falan daha dinledim.Hosuma gitti katilayim dedim.Yasaklilardan kontrol ettim,yasakli cikti.Sonra senin 1 puanla kaybettigin sarki oldugunu ogrendim.

Nasil puan vermemisim ben de sasirdim.Slave,Italiano,Stayin Alive gibi ilk 5'te yer alan sarkilara puan vermisim ama senin sarki arada kaynamis sanirim.Su an olsa 5-6 puan verirdim.Ozur dilerim.Ne zamandir aklimda simdi yazayim dedim:)

Alpay'ın 1 puanla şampiyonluk kaybettiğini bilmeyen kaldı mı forumda? Herif utanmasa sitenin girişine yazacak bu durumu.

PARALEL YAPI lobisinin dağılması sonrası lobi faaliyetleri bir süre yer altında devam ettikten sonra hala varlığını sürdürmekte olan KEDİ LOBİSİ B. Arda Aycan ve @Aahmet KOLKOPARAN liderliğinde kuruldu.

5.jpg

Kısa sürede örgütlenen kediler yarışma da 8. şampiyonluk ile zirve de olan isimlerden B. Arda Aycan liderliğinde Ozan Tokgöz Ayberk Çetin, ben, Murat Kayanda, ve Erman Türker önderliğinde kurulan BAL PORSUKLARI lobisinin de en büyük rakibi konumunda bulunuyor. :D

KEDİ LOBİSİ İLE BAL PORSUKLARI ARASINDA Kİ FARKLAR

1. Kediler çoğalma politikası ile eski şampiyonları bünyesine katma yoluna giderken, Bal Porsukları çekirdek kurucu kadrosuna sadece 3 lobide de forma giyerek doğru yolu bulan, Can Uz'u katmıştır.

2. Kedi lobisi Tolga Aybakan gibi 3'lü zirve yarışının olduğu dönemde efsane olan bir yarışmacıya şampiyonluğu unutturmuşken, BAL PORSUKLARI lobisi 30. yarışmadan sonra yarışmalara katılmaya başlayan kurucu üyelerinden Erman Türker ağabey'i adeta bir yıldız gibi parlatmış ve doğal bir title contender haline getirmiştir.

3. Kediler daha çok soft müzik ve 80'ler ekmeği yerken, Bal Porsukları tür ayrımı yapmayan bendeniz hariç genelde ROCK VE TÜREVİ şarkılar ile katılmıştır.

4. Kedi lobisinin bir dönem liderliğini üstlenen ve KELLE ALMASI ile ünlü Aslan Türkoğlu istediği kelleleri alamayınca KOMODİN EJDERLERİ olarak nam salan KOMODO EJDERLERİ lobisini kurmuş, ve 3. varlığını sürdüren lobi peydah olmuştur. Lobinin kurulmasından beri sadece Aslan Türkoğlu şampiyon olabilmiş, vaad ettiği başarı, başarı söylemleri havada kalmıştır.

4. Kedi lobisinin bir dönem liderliğini üstlenen ve KELLE ALMASI ile ünlü @Aslan Türkoğlu istediği kelleleri alamayınca KOMODİN EJDERLERİ olarak nam salan KOMODO EJDERLERİ lobisini kurmuş, ve 3. varlığını sürdüren lobi peydah olmuştur. Lobinin kurulmasından beri sadece @Aslan Türkoğlu şampiyon olabilmiş, vaad ettiği başarı, başarı söylemleri havada kalmıştır.

Şuurunu kaybettiğin belliydi. Korkarım bu mesajdan sonra kelleni de kaybedeceksin.

Ayrıca komodo ejderleri başarı için değil, hak-adalet için mücadele etme gayesiyle yola çıkmış, bugüne kadar da aynı vizyonda devam etmiştir! Başarılar gelip geçicidir. Nerde Tolga? Nerde Muhammed? Nerde Serkan? Bunlar bi döneme damgasını vurmuş isimler değil mi? Şimdi esameleri bile okunmuyor. Ama Aslan Türkoğlu hala burda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt