65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 20:00'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 puan ulaştı an itibari ile. :D

Durumlar fena. 40 puan bandını aşan 4 şarkı var. Pusuda bekleyen 4 şarkı daha var hemen arkasında. :)

Son dakika: Komodo Ejderlerinden Gece Bombası!

Aslan Türkoğlu: "Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatıyoruz" dedi, Pazartesi olmadan bombayı patlattı.

@Eray ÖZTÜRK Komodo Ejderleri'nde!

Son düzenleme:
Cok sukur anladin :) calis biraz hep yarismak olmuyor ohh ne guzel gonderiyordun sarkini arkada yaslanip bekliyordun :D :)

Normalde çok rahat yapardım da Pazartesi'ne tez düzeltmelerini teslim etmem lazım.

Hata yapıp tekrar düzeltme alırsam, Salı günü kuruldan onay çıkmayabilir. O zaman da doktora kayıtlarını kaçırabilirim.

Yarın 1 senedir görüşemediğim 2 arkadaşım geliyor yurt dışından, onlar ile buluşacağım. Stres yaptım biraz o yüzden. :(

Normalde çok rahat yapardım da Pazartesi'ne tez düzeltmelerini teslim etmem lazım.

Hata yapıp tekrar düzeltme alırsam, Salı günü kuruldan onay çıkmayabilir. O zaman da doktora kayıtlarını kaçırabilirim.

Yarın 1 senedir görüşemediğim 2 arkadaşım geliyor yurt dışından, onlar ile buluşacağım. Stres yaptım biraz o yüzden. :(

Rahat ol , mesgul olursan sonuclari aciklamazsin olur biter :D :) veya yarismayi iptal edersin :D

Ohh Baris kardesim nasilsin uzun zamandir konusamiyoruz yok is filan ugrasiyorum mevsim gezme mevsi bu aralar biraz cok geziyorum :D

İyiyim saol nereleri geziyorsun çapkin.:D Hiç beni çagirmiyorsun sende gel diye.:oley:

2. Kedi lobisi @Tolga Aybakan gibi 3'lü zirve yarışının olduğu dönemde efsane olan bir yarışmacıya şampiyonluğu unutturmuşken, BAL PORSUKLARI lobisi 30. yarışmadan sonra yarışmalara katılmaya başlayan kurucu üyelerinden Erman Türker ağabey'i adeta bir yıldız gibi parlatmış ve doğal bir title contender haline getirmiştir.
Ahahhahahahhhh :2aloh1:

Son dakika: Komodo Ejderlerinden Gece Bombası!

Aslan Türkoğlu: "Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatıyoruz" dedi, Pazartesi olmadan bombayı patlattı.

@Eray ÖZTÜRK Komodo Ejderleri'nde!
Yılın transferini gerçekleştirdin bence dava arkadaşım. Bundan sonra başarılarımız konuşulacak Aslan. Yükselen ivmemiz her geçen yarışmada düşmana korku salarken, dosta da güven verecek. Herkes komodo ejderlerini konuşacak.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt