#66 Anıl Dilaver

Cevap: #66 Anıl Dilaver

Rijkaard'a b.k atmak için fazla uğraşmışsın. Artık adam kalmadı takımda diye Anıl'ı oynattı Hagi, devrim yapmak için değil

Hagi istese gene oynatmazdı. Koy pinoyu forvete oldu bitti. Ya da Mehmet Batdalı koy. Ama Hagi geldiğinden beri Emre Çolak -ki pek beğenmiyorum performansını- şimdi Anılı kadroya koydu. Bir takımda forvet mevkiisinde forvet oynar. Kanat adamı oynamaz. Stresli maçlarda alt yapıdan gelen oyuncunun motivasyonunu ters etkilememesi için oynatılmasına lafım yok.

Keitadan forvet yapmaya çalışanları kimse kusura bakmasın eleştiririm. Bu takıma sezon başında bi forvet aldırmayanları buna baskı yapmayanları eleştiririm. 1 senedir bu takımın tek forveti var. Aldıracaktı o zaman. Aldırmadın mı. O zaman hatanı kabul edip alt yapıdan adam koyacaksın. Koymuyor musun? O zaman güle güle kıvırcık saçlarına nar ekşisi döktüğüm ....:mad:

Attığı golden sonra gözleri doldu. Bu duyguyu ve bu arma aşkını hiç yitirme. Maçı 1 gol 3 asist ile bitirebilirdi eğer Kewell ve Aydın o müsait pozisyonları değerlendirselerdi.

Her zaman dedik, bu altyapıdaki gençlerin birçoğunun şu an üst yapıda oynayan oyunculardan tek eksiği tecrübe diye. Aldığı bu fırsatı değerlendirip, üstüne koyarak gelişimine devam eder umarım. Dilerim aynı şansı; Berkin, Cem, Cumhur, Berk, Emrah ve Ahmet'de bulabilir

Hagi istese gene oynatmazdı. Koy pinoyu forvete oldu bitti. Ya da Mehmet Batdalı koy. Ama Hagi geldiğinden beri Emre Çolak -ki pek beğenmiyorum performansını- şimdi Anılı kadroya koydu. Bir takımda forvet mevkiisinde forvet oynar. Kanat adamı oynamaz. Stresli maçlarda alt yapıdan gelen oyuncunun motivasyonunu ters etkilememesi için oynatılmasına lafım yok.

Keitadan forvet yapmaya çalışanları kimse kusura bakmasın eleştiririm. Bu takıma sezon başında bi forvet aldırmayanları buna baskı yapmayanları eleştiririm. 1 senedir bu takımın tek forveti var. Aldıracaktı o zaman. Aldırmadın mı. O zaman hatanı kabul edip alt yapıdan adam koyacaksın. Koymuyor musun? O zaman güle güle kıvırcık saçlarına nar ekşisi döktüğüm ....:mad:

Pino cezalıydı

Neyse konu Rijkaard değil uzatacak değilim ama yönetimin onun taleplerini gerçekleştirdiğini düşünmüyorum. Mehmet Batdal sakat, Pino da cezalıydı bildiğim kadarıyla. Eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsa bunu çok önceden yapacaktı. 8 tane defansif oyuncuyla oynayacak takım değiliz biz. Neyse Anıl'ın konusunda konuşmayalım bunları

Doğrudur bilgim yok malum izleyemedim. Batdal sakat mıydı bilmiyorum. Değilse onu da oynatabilirdi. Kimse de bişey diyemezdi kanımca. ama işte teknik adam dediğin risk alacak. Barcelona örneklerini hiç sevmem ama adamların kadrosunun %80 i alt yapısından gelen oyuncular.. Her hocaya şart koşulması lazım bir oyuncuyu çıkartacaksın diye alt yapıdan bence

İnşallah hayal kırıklığı olmaz sonunda kendinide bizide güldürür.

Doğrudur bilgim yok malum izleyemedim. Batdal sakat mıydı bilmiyorum. Değilse onu da oynatabilirdi. Kimse de bişey diyemezdi kanımca. ama işte teknik adam dediğin risk alacak. Barcelona örneklerini hiç sevmem ama adamların kadrosunun %80 i alt yapısından gelen oyuncular.. Her hocaya şart koşulması lazım bir oyuncuyu çıkartacaksın diye alt yapıdan bence

Mecburiyetten oynattı.Federasyon bi kural koysa süper olur bu konuda

Sonu Aydın'a benzemez inşallah.

Attığı gol çok güzeldi. Asistlik paslar da attı. Daha ne yapsın :)

Gol pozisyonunu hariç maçta 4 tane daha pozisyonumuz var. 3 tanesini Anıl yüzde yüzlük pas verdi. Diğerini de Kewell kendi yarattı. Gönül Cem'i de izlemek isterdi ama Antep maçına artık :)

Bağlantıyı kurmak zor olmasa gerek. Basit bir zihin pratiğiyle iki ismin de zorunluluktan bir mevkide oynayabileceğini çıkarabiliriz. Mesela Kewell stoper olarak tercih edilmedi bir daha? Berkin de oyun karakteri gereği "merkez orta saha" görevini üstlenemez. Harcanır gider.

Zorunluluktan falan değil. Bu adam ilk zamanlarda Emre ya da Gökhan Öztürk'ten birinin yokluğunda forvet arkası gibi oynardı. Hücum hattının tamamını yedekliyordu diyebilirim hatta. Adam kalmamış Kewell stoper oynamış bu durumla uzaktan yakından alakası yok. Bana göre de kanat onun için daha uygun orası ayrı

Aslan böyle devam eder inşallah...Şu ruhsuzlara verilen şanslar gençlere verilse Kaç tane Arda'mız olurdu acaba?

artık bu forumda görcez dimi ismini sürekli, birisi bunun gerçek olduğunu söylesin.

Emre çolak gibi şişirme olmadığını belli etti ilk maçından

Golü çok güzeldi. Ama Aydın'a ve Kewell'a verdiği gollük paslar beni daha çok mutlu etti.

screenshot5cf.jpg

Geri
Üst Alt