#66 Anıl Dilaver

Cevap: #66 Anıl Dilaver

Bu zamana kadar bu çocuk oynasaydı ya o kadar kazma adamların yerine... Altyapıdan gelen bir sürü oyuncu var. Onlar oynasın bundan daha kötü olmayız. Ahmet Kesim'i, Cumhur'u da oynatsınlar artık. Kaybedecek neyimiz var?

Kumaşı iyi, çalışırsa iyi yerlere gelir. İlk defa altyapıdan çıkan bir futbolcunun fiziğini beğendim, fizik gücü harikaydı. Süratli ve zeki bir futbolcu, ayrıca çok iyi bir gol vuruşu yaptı. Helal olsun, hiç bu kadar beklemiyordum.

Kumaşı iyi, çalışırsa iyi yerlere gelir. İlk defa altyapıdan çıkan bir futbolcunun fiziğini beğendim, fizik gücü harikaydı. Süratli ve zeki bir futbolcu, ayrıca çok iyi bir gol vuruşu yaptı. Helal olsun, hiç bu kadar beklemiyordum.

David Villa?:D

david villa gibi kanat forvet oynasın bence . stoperlerin arasında kaybolabiliyor ama 2. yarı kanata geçmesiyle birçok posizyona girdi.

Anıl'ın sağ ve sol forvet oynayabilecek becerisi var. Çünkü gol vuruşları iyi. Zaten o bölgelerde oynaması da gerekir, sabit bir mevki gibi birşey kalmadı artık. O zaman değerli bir oyuncu oluyorsunuz.

bu forumda en çok ben mutlu olmusumdur 2 yıldır dılımde tuy bıttı anıl anıl dye ama bugune nasıpmıs..bu saatten sonra anılın aynı cıddıyetle youlna devam etmesı tıpınınde cok yakısklı olmasından oturu etrafına ususecek at sıneklerıne tama etmeden çalışması gerekıyor,YETENEKLERINDEN BAHSETMIYORUM BILE CUNKU 2 YILDIR FAZLASIYLA BAHSETTIM BENIM ICIN ANORMAL OLMADI ANILIN YAPTIKLARI ACIKCASI

behlülün futbol sahalarına yansımış hali konyanın ırzına geçti

Sercan sercan diye bağırıyodunuz.. Anıl varmış ya la! Ne gerek var sercana milyonlar kösülmeye.. İyiymiş.. 2. yarı daki maçların tamamında oynamalı..

nihayet ama zorunluluktan oynadı bu çocuklar zorunluluktan degil artık şans verilip oynansın senelerce arda sabri kimse gelmedi aydın demiyorum gelmez olaydı :)

o golü* atıp heyecandan sağına soluna kolunu savurup formandaki amblemi öptün ya anıl.. sonra tugay kerimoğlu hocana koştun ya.. kimsenin umrunda olmayan maçta herkesi böğürtüp duygulandırdın ya, helal olsun lan sana.. umarım galatasaray yönetimi tecrübe kazansın diye türlü cinlikler yapmaz devre arasında.. gs sözlükten alıntı. sanırım o anda hepimiz ayağa kalkmışız.duygulanmışız . sonuna kadar!

Bende neden smiley yok diyordum, alıntıymış.

Kupa maçları arifesine geldi tam olarak bu maç, iyi oldu. Kendini kanıtlama fırsatı var şimdi önünde.

Bence forvet dışında oynadığı yerlerde daha başarılıydı.

bugün gercek performansının 10 da 1 ini göstermedi aslında bu cocuk bugünkünden cookk cokk dahaaa iyi gol vuruşları üst düzey.. ah bide cem sultanı oynatsa o daha büyük potansiyel ne ararsan var adamda calım desen var hava hakimiyeti var bitiricilikk üst düzey ikisi bi oynasa varya yıkıp gecerler ortalığı.. Berkin inide bekliyoruzz ortasahaya Hagi oynat be şu herifleri bişi kaybetmezsin kimse bişey diyemez aksine kazanırız önümüzdeki yılları

anil-dilaver-konyaspor.jpg

Geri
Üst Alt