#66 Anıl Dilaver

Cevap: #66 Anıl Dilaver

Geçmis olsun ama zaten oynatilmayacakti. Bülent hocanin masallarina inanmaya gerek yok.

Anil`dan haberi olan var mi ? En son sakatti falan ?

bu cocuga kime birşey yazmamış ama. bu cocuk oynatılsa cok icarrat yapacak biri. gecenki hazırlık macında girdigi gibi elmadere hemen sol ayagıyla süper pas attı. bence artık bu cocuga sams verme zamanı.

Bu yıl ilk 18'de görmek istiyorum artık.

İtalya liginde oynamış, 30 yaşlarında, milyonluk, şöhretli futbolcular varken Terim niye bu yerli gençlerle uğraşsın? Biraz Terim'in gözüne girsinler italyanca kursuna falan gitsinler.

İtalya liginde oynamış, 30 yaşlarında, milyonluk, şöhretli futbolcular varken Terim niye bu yerli gençlerle uğraşsın? Biraz Terim'in gözüne girsinler italyanca kursuna falan gitsinler.
Huysuz teyzeler gibi dırdır edip durma bütün başlıklarda

Picture.jsp
şans bulmalı artık.

Bir gol attı ve sonrasında unutuldu. :confused: Bu sene şansı 0.

Ben Anıl'ı da hiç ama hiç yeterli bulmuyorum.Geçen sene gerek A2, gerek A takımda maçlarını izledim.

45 dk seyrettiğim Okan Derici, bende daha iyi bir izlenim yarattı.

Ben Anıl'ı da hiç ama hiç yeterli bulmuyorum.Geçen sene gerek A2, gerek A takımda maçlarını izledim.

45 dk seyrettiğim Okan Derici, bende daha iyi bir izlenim yarattı.

Ben de Volkan Şen'i hiç beğenmiyorum şahsen. Ama kendisi Bursaspor'da oynuyor :)

Anil cok duz futbolcu.E.Colak daha perespektifli!

Anili Fatih hoca ya kiralasin,yada direkt satilsin

Anil cok duz futbolcu.E.Colak daha perespektifli!

Anili Fatih hoca ya kiralasin,yada direkt satilsin

Ne yazık ki yanlış biliyorsun. Anıl teknik bir oyuncu fakat fazla gösteriş yapmasını sevmiyor. Direk kaleye gitmeyi isteyen birisi.

Geri
Üst Alt