#66 Anıl Dilaver

Cevap: #66 Anıl Dilaver

Kasiginda bir cekme olmus oyuna girdikten 10 dakika sonra,bastan oynatsa buyuk bir ihtimal bitremezdi maci.

Bişey dikkatimi çekti, çıktıgı tüm kafa toplarında etkili oldu..

Gaziantep maçında çok etkisizdi. Aydın'dan farkı yok gibi. Ben bunda gelecek falan görmüyorum agha.

:asd:

bismillah dün 1 bugün 2 ayıptır arkadaşlar,bu çocuk 2.defa atakımda oynadı superlı gtemposuna ulaşması için en az 5-6 maç lazım kaldıki hiçte sırıtmadı atakımdakilerin yanında ayrıca sadece 15 dk şans buldu sol iç oynadı.hemen baslamayalım gençlerın uzerıne gelmeye emre çolak ada aynısını yaptılar olmaz 5-6 mac sonra anıl dilaver adım kadar emınım trıbunlerın sevgılısı olacaktır,cunku cok buyuk bır potansıyele sahıp 5 yıldır takıp edıyorum bu cocugu

Neco gelirse bu çocuğa yazık olur , eğer öyle bir durum olursa Ordu'ya kiralansın.

Ah be kardeşim ya at o golü kral ol. :) Tarihe geçmesine ramak kalmıştı..

yahu ne bekliyon, vur iste anasini satayim ya, foto mu cektiriyordun

ama neyse

bu cocuk umarim iyi cikar

Bence oyuna girdikten sonra gayet olumlu seyler yapti, ustunde durulmali

Emre Çolak'la pozisyonları farklı ama Anıl çok daha yetenekli, disiplinli ve oyun bilgisi üst düzeyde.

Anıl heycanlı ama yavaş yavaş ısınacak kumaşı iyi Galatasaray'da oynamamasına rağmen Avrupada adı duyulan biri u21 maçlarında gözler hep Anıl Dilaver'de kameralar hep onu gösteriyor ve yabancı spikerler hep onun hakkında yorum yapıyor biraz sabretmeliyiz

topa son vuruş şekli çok iyi.Ajax maçında dikkat ettiyseniz kaleci ile karşı karşıya kalınca köşeye klas bir şekilde bırakıyor ama orda kaydığı için tam vuramadı yoksa yine gol atardı. Konya maçındada ayağının içiyle köşeye attı ve gol oldu.İyi bi kumaşı olduğunu belli ediyor umarım en kısa sürede takıma monte edilir Cem le birlikte.

altyapımızdan bir ışık daha.Anıl da kaliteli bir kumaş var yani belli. inşallah takıma girmeye başladın diye çalışmayı bırakmazsın.

Geri
Üst Alt