#66 Arda Turan

Kral cok hirsli. Bu kadar iyi oynamasini beklemiyordum
Defol yav daha kicini kaldiramiyorsun tam bir el freni.
400k maas veriyoruz bir de

12009.jpg

Kaptanlik bandini takmis.

Terimin oldugu yerde adalet vardir,

yersen

Nasil da sindirdiler taraftari
Basaksehir macinda stattaydim 50bin taraftar sovmustu bastaci oldu/olacak simdi
üçüncü kaptan bile olmamasi gerekir. Garip seyler oluyor. 1 el öpmeyle baskanla basin önünde bile restlesildi, baskana tukurdugunu yalattilar. Geldi, kaptanlik bandida verildi.

Dedigin gibi yemedigi kufur kalmamisti. Benzer durumda olan rakip takim oyunculariyla burada t.sak geciyoruz biz.

Nasil da sindirdiler taraftari
Basaksehir macinda stattaydim 50bin taraftar sovmustu bastaci oldu/olacak simdi
ilkeli taraftarlarımızın hiçbirini sindiremediler bence.. diğer kesim için; fatih terim yarın öbür gün dese ki "emre b. transfer işlerinden iyi anlıyor, sportif direktörlüğe emreyi getirelim" desin, şu an ardayı kabullenen kesim emreyide baş tacı yapar.. bu bağlamda 3 büyüklerin taraftar profilleri arasında en ufak bir fark yok maalesef.

ilkeli taraftarlarımızın hiçbirini sindiremediler bence.. diğer kesim için; fatih terim yarın öbür gün dese ki "emre b. transfer işlerinden iyi anlıyor, sportif direktörlüğe emreyi getirelim" desin, şu an ardayı kabullenen kesim emreyide baş tacı yapar.. bu bağlamda 3 büyüklerin taraftar profilleri arasında en ufak bir fark yok maalesef.
emre ile arda bir mi, ardaya aziz servet verdi de gitmedi fenere bosta kaldi yine gitmedi biz istemedik diye basaka gitti ve evlat simdi kaptan olarak gittigi gibi kaptan olarak dondu

Emre ornegi acimasiz olmus ya
Ardayi istememe sebebim tamamen karakteri ve adam tayfadan olmasiydi hala icime sinmedi iyi oynada sinmeyecek ki iyi oynayacagini dusunuyorum.
Taraftar profilleri konusunda haklisin ama yine de aralarinda en iyisi biziz ardadan baska ornegi var mi taraftarin r yaptigi

emre ile arda bir mi

tabii ki bir değiller.. sevmesekte emre 40 yaşında bile eşşek gibi sahada topunu oynayıp çalışarak bileğinin hakkıyla bulunduğu konumu hakediyor. arda ise yan gelip yatarak torpille buraya geldi. 2sini kıyaslamak bu konuda doğru olmaz.. ama günün birinde terim emre yi istemesi durumunda, daha 1 sene önce ardaya ana avrat düz gidenlerin şimdiki savunmaları gibi benzer şeyleri emre konusundada yaşayacağımıza adım gibi eminim..

Geri
Üst Alt