Mert G. Veren
Kırmızı Üye
- 25 Temmuz 2012
- 1.463
- 298
- 903
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abdürrahim transfer yapamayinca arda haberi pompalayin diyordur medyadaki elemanlarinaDefol yav daha kicini kaldiramiyorsun tam bir el freni.
400k maas veriyoruz bir de
Kral cok hirsli. Bu kadar iyi oynamasini beklemiyordum
Defol yav daha kicini kaldiramiyorsun tam bir el freni.
400k maas veriyoruz bir de
kim olacakti kaptan donk muKaptanlik bandini takmis.
Terimin oldugu yerde adalet vardir,
yersen
Kaptanlik bandini takmis.
Terimin oldugu yerde adalet vardir,
yersen
üçüncü kaptan bile olmamasi gerekir. Garip seyler oluyor. 1 el öpmeyle baskanla basin önünde bile restlesildi, baskana tukurdugunu yalattilar. Geldi, kaptanlik bandida verildi.Nasil da sindirdiler taraftari
Basaksehir macinda stattaydim 50bin taraftar sovmustu bastaci oldu/olacak simdi
surata bak sollozzo
hoca bunu mahsus mu yapıyor yasurata bak sollozzo![]()
hoca bunu mahsus mu yapıyor ya
ilkeli taraftarlarımızın hiçbirini sindiremediler bence.. diğer kesim için; fatih terim yarın öbür gün dese ki "emre b. transfer işlerinden iyi anlıyor, sportif direktörlüğe emreyi getirelim" desin, şu an ardayı kabullenen kesim emreyide baş tacı yapar.. bu bağlamda 3 büyüklerin taraftar profilleri arasında en ufak bir fark yok maalesef.Nasil da sindirdiler taraftari
Basaksehir macinda stattaydim 50bin taraftar sovmustu bastaci oldu/olacak simdi
emre ile arda bir mi, ardaya aziz servet verdi de gitmedi fenere bosta kaldi yine gitmedi biz istemedik diye basaka gitti ve evlat simdi kaptan olarak gittigi gibi kaptan olarak donduilkeli taraftarlarımızın hiçbirini sindiremediler bence.. diğer kesim için; fatih terim yarın öbür gün dese ki "emre b. transfer işlerinden iyi anlıyor, sportif direktörlüğe emreyi getirelim" desin, şu an ardayı kabullenen kesim emreyide baş tacı yapar.. bu bağlamda 3 büyüklerin taraftar profilleri arasında en ufak bir fark yok maalesef.
yani yazmayım diyorum daemre ile arda bir mi, ardaya aziz servet verdi de gitmedi fenere bosta kaldi yine gitmedi biz istemedik diye basaka gitti ve evlat simdi kaptan olarak gittigi gibi kaptan olarak dondu
emre belozoglunu floryada karsilamaz misin halmstadyani yazmayım diyorum da
olum sen akıllanmıyor musun ya
ilkeli taraftarlarımızın hiçbirini sindiremediler bence.. diğer kesim için; fatih terim yarın öbür gün dese ki "emre b. transfer işlerinden iyi anlıyor, sportif direktörlüğe emreyi getirelim" desin, şu an ardayı kabullenen kesim emreyide baş tacı yapar.. bu bağlamda 3 büyüklerin taraftar profilleri arasında en ufak bir fark yok maalesef.
emre ile arda bir mi