#66 Arda Turan

FB maçında olacakları size söyleyelim,

rakibin tüm sert faullerine dakika 3-5-10'da sarı kart çıkacak

Osimhen poz. yaşanırsa rakip kırmızı kartla atılacak ve penaltı verilecek,
Barış Alper in boğazına boynuna kol dolamalı poz. penaltı verilecek,

ve dahası,

maç FB nin 5 atmasıyla sonuçlanacak,

sonra Arda'ya burada sövülüp sayılacak.

*the end*

Yaw ardalik ne oldu şu maçta Allah aşkına sanki bir hocalık yapmış da çelme takmış gibi anlatıyorsunuz..Berke normal gününde olsa 7-2 bitecekti maç en rahat pozisyon bulduğumuz maçı oynadık bu sezon .. fenerden de 3 tane yer oturur kıçının üstüne ..Asıl berkeyi görmek istiyorum fener maçında itoglu it kalecilik yapacak mı bakalım

Tepkiyi doğru ayarlamak lazım. Bazı vatandaşların Fener'e yatmak için kırk takla attığı, forvetini stoper falan oynattığı, maçta 10 kişi hücuma çıkıp arkayı boş bıraktığı gibi şaklabanlıklar yapsaydı şu ankinden daha az saygıyı hak ederdi.

Ama bu kadar anti futbol da yakışmadı. Tabii kalibresine göre oynatmaya çalıştı ama bu kadar fiziki sertliğe hiç gerek yoktu. Vakit geçirmelerle Arda'nın bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, o oyunculara yazar. Ta altyapıdan alıyorlar bu sahtekarlık eğitimlerini, 10 yılda bu noktaya geliyorlar işte, bunları normalleştiriyorlar. Fener'e karşı da böyle oynatırsa çok bir şey söyleyemem kendi adıma ama ben 2 maçta 1 puan bile alabileceğini sanmıyorum. İnşallah onlara da çelmeyi takar da bizi yanıltır.

Okan'da bizi sahamızda yendi.Hatta başka 1 Maç'ta sevmesek bile Tudor'a laf attı.O zamanlar da bizi yendiği Maç'ta forumdaydım bizim Maç'ı kazanması normal yazmıştım.Bu adamlar bizde hoca olmak için kendilerini göstermek zorundalar.Ki hakem Maç'ı taraf tutmadan yönetse İy 3-1 önde olacaktık.Maç'tan önce fotoğrafta bu pozu verip profilinde de Galatasaray yazısı olan adamı ben severim..
Resim

Bir sürü pozisyon verdi takımı. Leş gibiydiler. Arda’nın eleştirildiğinin çeyreği kadar Okan Buruk eleştirilmedi. Hayırdır birader? 3 senedir takımın başındasın. Ne zaman oturmuş bir sistem ve takım izleyeceğiz diye soran yok. Neden bu kadar gol yiyoruz? Neden bu kadar pozisyon harcıyoruz diye soran yok.

Okan'da bizi sahamızda yendi.Hatta başka 1 Maç'ta sevmesek bile Tudor'a laf attı.O zamanlar da bizi yendiği Maç'ta forumdaydım bizim Maç'ı kazanması normal yazmıştım.Bu adamlar bizde hoca olmak için kendilerini göstermek zorundalar.Ki hakem Maç'ı taraf tutmadan yönetse İy 3-1 önde olacaktık.Maç'tan önce fotoğrafta bu pozu verip profilinde de Galatasaray yazısı olan adamı ben severim..
Resim

Ardanin takımı birşey oynamadı yaw önce şu algıyı bırakmak lazim .. Kendi kendimize üstün gayret göstererek puan kaybettik..
Bizi yenmek istemesi de dediğin gibi gayet doğal birşey kendini gösterip birgün buraya kapağı atmak istiyor normal olarak..

Yaw ardalik ne oldu şu maçta Allah aşkına sanki bir hocalık yapmış da çelme takmış gibi anlatıyorsunuz..Berke normal gününde olsa 7-2 bitecekti maç en rahat pozisyon bulduğumuz maçı oynadık bu sezon .. fenerden de 3 tane yer oturur kıçının üstüne ..Asıl berkeyi görmek istiyorum fener maçında itoglu it kalecilik yapacak mı bakalım
ben onların oynadığı oyundan ziyade kasaplığına kızdım. Osimhen ciddi bir sakatlık yaşamadıysa bu bizim şansımız.
A.kerim i kovalayan Halil, topun taca çıkacağını bile göre deli dana gibi arkasından koşuyor, A.kerim in aşile basıyor.

ben onların oynadığı oyundan ziyade kasaplığına kızdım. Osimhen ciddi bir sakatlık yaşamadıysa bu bizim şansımız.
A.kerim i kovalayan Halil, topun taca çıkacağını bile göre deli dana gibi arkasından koşuyor, A.kerim in aşile basıyor.

Halil tüm büyük maçlarda böyle fenere de çok hırslı oynardı goztepedeyken

Arda’yi sevmem. Ama su macta teknik adamlik hicbirsey yok. 5 atmamiz lazim boyle yumusak cop bir takima. Eyup leslerle dolu bir takim. Bu kadar puan almis olmalari mucize ve Arda’ya yazar. Sikeciler fark yaparsa supriz olmaz.

Okan Akhisardayken Galatasaray'a hangi hocanın yakışıp yakışmayacağından falan bahsediyordu. Ardanın herhangi bir yanlışını görmedim. İlk cümlede bahsettiğim şahıs da amigo gibi hakeme karşı taraftarı gazlıyordu dün akşam sahadan çıkarken. Gerçekten çok yakışan hareketler bir Galatasaray hocasına.

Arda’yi sevmem. Ama su macta teknik adamlik hicbirsey yok. 5 atmamiz lazim boyle yumusak cop bir takima. Eyup leslerle dolu bir takim. Bu kadar puan almis olmalari mucize ve Arda’ya yazar. Sikeciler fark yaparsa supriz olmaz.
Ya bir gidin isinize
20 dk yedileler yerde yatarak bunun taktik olmama sansi varmi?

Okan Akhisardayken Galatasaray'a hangi hocanın yakışıp yakışmayacağından falan bahsediyordu. Ardanın herhangi bir yanlışını görmedim. İlk cümlede bahsettiğim şahıs da amigo gibi hakeme karşı taraftarı gazlıyordu dün akşam sahadan çıkarken. Gerçekten çok yakışan hareketler bir Galatasaray hocasına.
İlk şahıs olmasaydı bugün futbolla ilişiğini kesip Fenerlilerin şampiyonluklarını izliyordun ha evet Tudor gibiler gsye yakışmıyor

Geri
Üst Alt