- 27 Ocak 2010
- 59.366
- 30.968
- 3.523
Bu camia bjknın suyunu içmiş hain şerefzlerden arınmadan tam potansiyeline erişemeyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 tane yerBunun notunu fb maçında vereceğiz.
KaraktersizlikHerşeyi anladık da o soyunma odasındaki şov neydi...
Okan'da bizi sahamızda yendi.Hatta başka 1 Maç'ta sevmesek bile Tudor'a laf attı.O zamanlar da bizi yendiği Maç'ta forumdaydım bizim Maç'ı kazanması normal yazmıştım.Bu adamlar bizde hoca olmak için kendilerini göstermek zorundalar.Ki hakem Maç'ı taraf tutmadan yönetse İy 3-1 önde olacaktık.Maç'tan önce fotoğrafta bu pozu verip profilinde de Galatasaray yazısı olan adamı ben severim..
![]()
ben onların oynadığı oyundan ziyade kasaplığına kızdım. Osimhen ciddi bir sakatlık yaşamadıysa bu bizim şansımız.Yaw ardalik ne oldu şu maçta Allah aşkına sanki bir hocalık yapmış da çelme takmış gibi anlatıyorsunuz..Berke normal gününde olsa 7-2 bitecekti maç en rahat pozisyon bulduğumuz maçı oynadık bu sezon .. fenerden de 3 tane yer oturur kıçının üstüne ..Asıl berkeyi görmek istiyorum fener maçında itoglu it kalecilik yapacak mı bakalım
ben onların oynadığı oyundan ziyade kasaplığına kızdım. Osimhen ciddi bir sakatlık yaşamadıysa bu bizim şansımız.
A.kerim i kovalayan Halil, topun taca çıkacağını bile göre deli dana gibi arkasından koşuyor, A.kerim in aşile basıyor.
Ya bir gidin isinizeArda’yi sevmem. Ama su macta teknik adamlik hicbirsey yok. 5 atmamiz lazim boyle yumusak cop bir takima. Eyup leslerle dolu bir takim. Bu kadar puan almis olmalari mucize ve Arda’ya yazar. Sikeciler fark yaparsa supriz olmaz.
Şimdi de insanların rızkına mı göz diktinSinirim geçmedi şuna. Keşke Seçil Erzan bi 14 milyonunu daha hortumlasaymış
İlk şahıs olmasaydı bugün futbolla ilişiğini kesip Fenerlilerin şampiyonluklarını izliyordun ha evet Tudor gibiler gsye yakışmıyorOkan Akhisardayken Galatasaray'a hangi hocanın yakışıp yakışmayacağından falan bahsediyordu. Ardanın herhangi bir yanlışını görmedim. İlk cümlede bahsettiğim şahıs da amigo gibi hakeme karşı taraftarı gazlıyordu dün akşam sahadan çıkarken. Gerçekten çok yakışan hareketler bir Galatasaray hocasına.