Barış Argunşah
Aslan Üye
- 3 Ağustos 2009
- 7.973
- 1.947
- 1.748
okandan 10 kat iyi hocalık yapacağı kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avrupa ve ligi alırsa konuşulmaz mı reisYaw olm buyuyun biraz
Her kotu sonucta ayni şeyleri yapmaktan ne zmn vazgececeksiniz
Bence Galatasaray çağırdığı an koşarak gelir. O seviye bir Galatasaraylının Galatasaray'a hayır diyebilmesi kolay değil.Gelmez, Avrupa'da filan oynama hatta kupa alma ihtimali var, ondan sonra niye bizim lige gelsin
Ona şüphe yok rtsokandan 10 kat iyi hocalık yapacağı kesin.
Yaw mevzu konusulmasi dgl. Sozum sana da dgldiavrupa ve ligi alırsa konuşulmaz mı reis
ben şampiyon olunmazsa dahi hocanın gideceğini düşünmüyorum ama şuan tabi gönderilmesi ütopik hayal ürünüYaw mevzu konusulmasi dgl. Sozum sana da dgldi
Arda iyi isler yapiyor ztn şuan. Potansiyeli icin bile degerlendirilebilir reis
Fakat elimizde 3 sene ust uste sampiyon olan biri var. Dorduncu sampiyonluguna gidiyor. 25 yil sonra bir ilki basarmak icin ugrasiyor. Bu adami her kotu sonucta gonderen taraftar ardayi gondermez mi saniyorsun
Ben sıkıldım artık bu tur yorumlar okumaktan.
Buraya gelen hocanin her maci kazanmasi lazim. Bir beraberlikte, bi kotu oyunda şutlayin derler
Herkes sonuçlara bakıp gelsin çekiyo kimsenin nasıl oynattığından haberi yok
Sadece sonuca baksaydık okandan niye kurtulmaya çalışalım ki bize hem sonuç alacak hem iyi oynatacak hoca lazım
Kanka muhtemelen diyon işte bilmiyoruz ne oynattığını nasıl oynattığınıkral adam muhtemelen iyi top oynatıyor asıl skora bakıp eleştiren okancı tayfa
30 milyonluk takımla 2-2 berabere kalmış ve lig yarışında fark atamamış vs diyerek hocalarının ayağının kaymaması için çaba gösteriyorlar