#66 Arda Turan

Yaw olm buyuyun biraz

Her kotu sonucta ayni şeyleri yapmaktan ne zmn vazgececeksiniz

en cok ben isterim gelmesini ama bence ne okan buruk gidecek ne arda gelecek

arda muhtemelen ispanya yapar.

Gelmez, Avrupa'da filan oynama hatta kupa alma ihtimali var, ondan sonra niye bizim lige gelsin
Bence Galatasaray çağırdığı an koşarak gelir. O seviye bir Galatasaraylının Galatasaray'a hayır diyebilmesi kolay değil.

avrupa ve ligi alırsa konuşulmaz mı reis
Yaw mevzu konusulmasi dgl. Sozum sana da dgldi

Arda iyi isler yapiyor ztn şuan. Potansiyeli icin bile degerlendirilebilir reis

Fakat elimizde 3 sene ust uste sampiyon olan biri var. Dorduncu sampiyonluguna gidiyor. 25 yil sonra bir ilki basarmak icin ugrasiyor. Bu adami her kotu sonucta gonderen taraftar ardayi gondermez mi saniyorsun

Ben sıkıldım artık bu tur yorumlar okumaktan.

Buraya gelen hocanin her maci kazanmasi lazim. Bir beraberlikte, bi kotu oyunda şutlayin derler

Yaw mevzu konusulmasi dgl. Sozum sana da dgldi

Arda iyi isler yapiyor ztn şuan. Potansiyeli icin bile degerlendirilebilir reis

Fakat elimizde 3 sene ust uste sampiyon olan biri var. Dorduncu sampiyonluguna gidiyor. 25 yil sonra bir ilki basarmak icin ugrasiyor. Bu adami her kotu sonucta gonderen taraftar ardayi gondermez mi saniyorsun

Ben sıkıldım artık bu tur yorumlar okumaktan.

Buraya gelen hocanin her maci kazanmasi lazim. Bir beraberlikte, bi kotu oyunda şutlayin derler
ben şampiyon olunmazsa dahi hocanın gideceğini düşünmüyorum ama şuan tabi gönderilmesi ütopik hayal ürünü

Dua edin elensin final yapmasın. Bize gelme yolu tıkanmasın.

Gençlerle iyi işler çıkarıyor ama yıldız yönetimi şimdilik muamma. Duygusal yapısını kontrol altında tutabilir ve yıldız oyuncu yönetimin de kotarabilirse çok başarılı olacaktır.

Herkes sonuçlara bakıp gelsin çekiyo kimsenin nasıl oynattığından haberi yok

Sadece sonuca baksaydık okandan niye kurtulmaya çalışalım ki bize hem sonuç alacak hem iyi oynatacak hoca lazım

Herkes sonuçlara bakıp gelsin çekiyo kimsenin nasıl oynattığından haberi yok

Sadece sonuca baksaydık okandan niye kurtulmaya çalışalım ki bize hem sonuç alacak hem iyi oynatacak hoca lazım

kral adam muhtemelen iyi top oynatıyor asıl skora bakıp eleştiren okancı tayfa

30 milyonluk takımla 2-2 berabere kalmış ve lig yarışında fark atamamış vs diyerek hocalarının ayağının kaymaması için çaba gösteriyorlar

kral adam muhtemelen iyi top oynatıyor asıl skora bakıp eleştiren okancı tayfa

30 milyonluk takımla 2-2 berabere kalmış ve lig yarışında fark atamamış vs diyerek hocalarının ayağının kaymaması için çaba gösteriyorlar
Kanka muhtemelen diyon işte bilmiyoruz ne oynattığını nasıl oynattığını

Bilsek beğensek ne kadar nefret etsem de bu evetçi koca kafadan bende gelsin derim ama bilmiyoruz,oyun da lazım

Geri
Üst Alt