#66 Arda Turan

Herkes sonuçlara bakıp gelsin çekiyo kimsenin nasıl oynattığından haberi yok

Sadece sonuca baksaydık okandan niye kurtulmaya çalışalım ki bize hem sonuç alacak hem iyi oynatacak hoca lazım
ardanın kaç tane maçını sene başından beri izledim baya iyi oynuyorlar zaten öyle top bi o kale bi bu kale geçişli değil topa sahip olma oyuna hükmetme üzerine set oynatıyor, şampiyonluk adayı takımın oynaması gereken oyun bu bence, ben de topa sahip oyunu severim,doğru buluyorum bu oyun tarzını,en azından anadolu takımına tek kale oynayalım değil mi

her ne kadar zorluklar içinde olsa da arda şu an beklentisiz bir takımı çalıştırıyor. arda turan'a burada 5 maç ceza yapıştırsalar darmadağın olur takım. biraz daha tecrübelensin.

Ardanin takımları hic alıcı gözle izlemedim hep goz ucuyla baktım ama simeone den biraz biseyler aldıysa onu net olarak açıktır, company gibi boş beleş herif bile bayernde neler yaptı

bi zahmet sampiyon yapsin zaten takimini
rakibi bile yok
onemli olan konferansta ne yapacagi
izleyecez palace maclarini

olm son 4 sezonda 3 defa şampiyon olmuş bi takım shakhtar lan.

niye 15 yıldır şampiyon olamamış gibi davranıyorsunuz

1776757953766.webp

olm son 4 sezonda 3 defa şampiyon olmuş bi takım shakhtar lan.

niye 15 yıldır şampiyon olamamış gibi davranıyorsunuz

Ukrayna liginde sampiyon olmak o kadar da mühim degil tabi.

Ama oynattigi futbol + avrupa basarisi takdire sayan. Hele bir de kupayi alirsa tamamdir, ikinci bir Terim geliyor demektir.

Gsyiad denilen kam emicilere peşkeş çekiyorlar kulübü.

2 kuruş fayda edecekler diye 10 kuruşluk pr yaptırıyoruz adamlara müthiş.

2 senedir akademi binasını yapacaklar güya, bir ortaya çıkıyorlar şöyle yapacağız böyle yapacağız sonra ölüm sessizliği.
Pr babam pr.

Crystal maçını Türkiyede oynasa çok iyi olurdu

Göztepe izin verdi ama uemafia izin vermiyor. Adamlar ev sahibi avantajını kullanamıyor koca stadda 3-5 bin kişi oluyor aynı başakşehir gibi

Geri
Üst Alt