- 23 Temmuz 2011
- 75.559
- 51.087
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devam Arda
devam koca kafa
sahada verdiğin mücadele muazzam
gollerin asistlerin de gelecek inşallah
kendi hiç hata yapmamışlar ama silah ama hastane bastı ama gazeteci yumrukladı diye bik bik ötmeye devam etsin boşver...
sen büyük aşkın Galatasaray için mücadeleye devam...
devam 66 numara
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiçbir zaman hızlı olmadı ki. Çevik olduğu dönemler vardı. İlk parladığı dönemlerde izlemesi çok keyifliydi. Ayrıca her zaman kondisyon sorunu yaşadı. Atletico'da bile sürekli oyundan çıkarılıyordu. Daha fazlasını yapamaz ama top tutma, pas gibi konularda çok işimize yarar.
Şimdi iyi oynamıyor.Ama işte arda yerine ömer oynayacak o zaman da saracchinin verimi dusuyor çunku ömer topu alınca kafasını yere gömup taç çizgisine top suruyor.
Arda ve emre akbaba rekabet ederÖmer rakip kaleye yaklaştıkça verimi düşen bir eleman. Ayrıca o kadar fizik çalışmaya her ikili mücadelede kırk takla atmasından da gına geldi. Ömer muazzam bir hamle oyuncusu olur ama bitik Arda'yı bile 11'de onun önünde tercih ederim.
Emre abisini yalamalar, gol ya da asist yaptığı anda hemen röportaja gelip, elimizden geldiğince yardım vıdıdıvıdı yapmalar.Fener macinda ne yapacak merak ediyorum. Umarim hangi takim icin oynadigini unutmaz.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben de bazı konularda faydalı görüyorum ama bence artık ardaya fizik olarak hazır değil demek yanlış oluyor.Fizik olarak hazır değil biraz daha zamana ihtıyacı var. Ama adamda öyle bir oyun zekası varki bu haliyle bile pas oyununa, takım savunmasına çok iyi katkı verıyor.