- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
etebo> arda. artik Emreyi sonunda kanada koyup, eteboyu oynatma vakti geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine topu iyi sakladı ve de karar vermekte hata yapmamıştır, hem arda hem etebo kendine geldiği vakit çok daha iyi olacakları şahsım adına ortadadır
yine topu iyi sakladı ve de karar vermekte hata yapmamıştır, hem arda hem etebo kendine geldiği vakit çok daha iyi olacakları şahsım adına ortadadır
Üstat futbol bilgine güvendiğim için soruyorum. Arda'nın kendine gelme ihtimali var mı cidden? 3 yıldır top oynamayan birinin toparlayacağını düşünmüyorum ben
peki ne zaman gelir sence
etebo> arda. artik Emreyi sonunda kanada koyup, eteboyu oynatma vakti geldi
umarim o macta 4-4-2 yapariz. Falcaoyu biraz rahatlatiriz en azindan. bu os dan bir halt olmaz cünkü. adam kendisi 10 no mevksine gidip top dagitiyor.Rangers macında deneriz umarım
umarim o macta 4-4-2 yapariz. Falcaoyu biraz rahatlatiriz en azindan. bu os dan bir halt olmaz cünkü. adam kendisi 10 no mevksine gidip top dagitiyor.
fegh taylan etebo emre k.
falcao babel/diagne
yaparim
fegh yerine su an kimse yok maalesef. keske saga emre k. sola ali yavuz yapsa. babeli ilk 11 de oynatmamaliyiz 4-4-2 yaparsak. yani solda olmazfeg ve arda kesik yemeli yerlerine ömer ve etebo dahil olmalı