#66 Arda Turan

etebo> arda. artik Emreyi sonunda kanada koyup, eteboyu oynatma vakti geldi

Arda’dan dünyaları beklemeyi bırakmak lazım.

Maçlarda son 15 dakika gibi oyuna girip yorulmuş defanslara karşı belki bir şeyler yapabilecek bir adam.

Üç dört sene önce futbolu bırakmış biri.
2.5 senedir tekrarlıyorum. Galatasaray’ın hızlı kanatlara ve iyi bir 10 numaraya ihtiyacı var.

takımı 10 kişi oynatıyor, maç boyu denk gelirse atacağı 2 3 pas için değmez..

yedekten girse daha faydali

70 dakika oynayacagini bilse imza atmazdi.O kadar gotu cikiyo hoca gormuyo.Son 10 dakika sokacaksan sok vakit gecirsin pas yapsin hakee baski yapsin.Ne doye 70 dakika oynatirsin bunu

Ah o kafani biraz saga veya sola dogru egseydin ya...

yine topu iyi sakladı ve de karar vermekte hata yapmamıştır, hem arda hem etebo kendine geldiği vakit çok daha iyi olacakları şahsım adına ortadadır

Üstat futbol bilgine güvendiğim için soruyorum. Arda'nın kendine gelme ihtimali var mı cidden? 3 yıldır top oynamayan birinin toparlayacağını düşünmüyorum ben

Bu herife kizmiyorum 11 olmamali ama bazi arkadaslari gorunce bunu elestiremeyecegim. Yedekten iyi isler yapma durumu var ama 11 olmamali

10 dakikalık enerjisi var ama 70 dakika sahada.

Üstat futbol bilgine güvendiğim için soruyorum. Arda'nın kendine gelme ihtimali var mı cidden? 3 yıldır top oynamayan birinin toparlayacağını düşünmüyorum ben

yani bu maç olduğu gibi 55.te g solumasa bile kendine gelmiş olur, soldan içeri kat etmelerini falan daha rahat yapar falan bundan daha iyi olur yani ama 34 yaşına gireceğinden eski bir AT66 gibi de olmaz tabi

peki ne zaman gelir sence

4-5 maç daha oynayınca daha iyi olur gibime gelmekte

ne beklediğinize bağlı arkadaşlar siz hazard performansı felan bekliyorsunuz 2 kişi geçsin vursun kırsın döksün kaptanım 3 4 senedir toptan uzak uzun dönem periyotta 60 da girse 30 dakika hard top oynar 500 bin alıyor yerli ardadan önce laf etmemiz gereken 2 arap 1 kolombiyalı 2 yönetici var

Bu adam ilk onbirde oynuyorsa ilk önce teknip ekibin sonra yönetimin ayibi. Hemi oynadi kanati kurutuyor ayni anda emre ice kaydi icin ondan da verim alamiyoruz. Oynat hocam oynat nasil olsa önemli olan galatasarayin cocugunu oynatmak

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rangers macında deneriz umarım
umarim o macta 4-4-2 yapariz. Falcaoyu biraz rahatlatiriz en azindan. bu os dan bir halt olmaz cünkü. adam kendisi 10 no mevksine gidip top dagitiyor.

fegh taylan etebo emre k.
falcao babel/diagne

yaparim

Geri
Üst Alt