#66 Arda Turan

fegh yerine su an kimse yok maalesef. keske saga emre k. sola ali yavuz yapsa. babeli ilk 11 de oynatmamaliyiz 4-4-2 yaparsak. yani solda olmaz

üstat feg suan en kotu isim ya. omarı da asagı cekti herif.Bu arada rangers macını bilmiyorum da kasımpasa macında genclerden birini mecbur oynatacağızyoksa ciddi sakatlanacak topcular arda feg fln sakatlanmalarına ramak kaldı.

Bugün fb yoğun baskı yapmasına rağmen arda'nın ayağından top alamadılar. Rakip kalede tehlikeli olduğu pozizyonlarda oldu, kondisyonu yetersiz bir noktadan sonra rakip takımın orta alanına yenik düştü takım.

Arda'dan önce eleştirilmesi gereken oyuncular var.
kralın 17 yaşından beri böyle bi büyüsü var top kaptırmıyor mümkün mertebe anca 4-5 kişi dalarsa alırlar

kralın 17 yaşından beri böyle bi büyüsü var top kaptırmıyor mümkün mertebe anca 4-5 kişi dalarsa alırlar

Bi ara 3 kişi top almaya geldi kaptırmadı helal olsun dediğim oldu, ama dediğim gibi kondisyonu zayıf kaldı. Böyle büyük maçları kaldırmıyor. Bugün Arda eleştirilecek son sıralardadır.

Şu anki performansı bence tebriği hak ediyor. Bu kadar uzun süre futbol oynamamış ve bu yaştaki bir futbolcu için bu performans hiç kolay değil.

Burda sorun şu ki: 60'dan sonra oyuna girse çok daha fazla katkı sağlayabilecekken, yetersiz olan orta sahamız yüzünden 11 oynuyor.

ilk yarıda ikinci yarının 15 dakikası gibi olmadıysa bu adamın sayesindeydi

ardanın ayağına top gelince soluklandık sadece

emre ve feghoulinin içine ettiği top tutma girişimlerimizde tek başına sorumluluk aldı

Arda akıllı adam fizik durumunun farkında gerektiğinde top saklıyor gerektiğinde defansa yardımı var ama fizik/kondisyon seviyesi bu kadar üst seviyede futbol oynamasına müsaade etmiyor yine de Belhanda ve Feghouli kadar zarar vermiyor takıma mesela 1 kere top kaybı yaptığını hatırlıyorum onda da hemen yıktı rakibi gördü sarıyı

Arda daha fazla katkı vermesi lazım sahada ama yine de dediğim gibi kendisinden önce Belhanda'yı Feghouli'yi eleştirmek lazım Arda onlar kadar top kaybı yapmaz hücumda top ezmez ve elini beline atıp beklemez 450 bin€ maaş ile oynuyor Arda bunun yanında Feghouli 4 Belhanda 3.5 mil.€ maaş alıyor verdikleri katkıyı değerlendirirken bunu da göz önüne getirmek lazım

Arda iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın kesinlikle ilk önceliğimiz Arda'yı sol kanattan almak sol içe yerleştirmek olmalı ama yine de Feghouli&Belhanda kadar kötü değil

Top ayagindayken endiselenmeye gerek kalmiyor. Ortasaha ve hücum hatti tempo yapabilse oyuna katkisi 2 gömlek artar.

O top kaybettiği tek pozizyonda hırsla gidip iki oyuncuya faul yapması beni duygulandırdı açıkcası. Yani onun kaybettiği top gol olmasın, taraftar onu eleştirmesin diye. Kondisyonunun yetmediğini o kadar iyi biliyo ki, üzülüyorum bu durumuna. Hoca ikinci yarı 60'dan sonra oyuna soksa çok daha fazla verim alacağız kendisinden.

tutankhuli oynayacaksa bu, bu oynayacaksa tutankhuli dışarı da kalsın Acun ılıcalı gibi top oynayan bir oyuncu yeterli! adam gibi bir tane açık oyuncusu alınmalı derhal!

Feghouli yerine bin kere tercih ederim.En azından mucadeleden kaçmıyor.

Top ayağına yapışıyor. Ah ulan Arda efendi biraz kafanı kullansaydın şu takıma 2 sene önce gelsen çok daha farklı tecrübeler yaşayacaktın ama hala geç değil. Lütfen daha da hırslan daha da çok çalış. Bu takımı şampiyon yaparsan sen yaparsın, ekstra katkı vermezsen çok düşük görüyorum şampiyonluk şansını

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt