Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam olsaydı da 2.5 sene önce gelebilseydi, karı kızla takılırken millete silah çekerken mesleğine saygısı olsaydı da formunu kaybetmeseydi.O top kaybettiği tek pozizyonda hırsla gidip iki oyuncuya faul yapması beni duygulandırdı açıkcası. Yani onun kaybettiği top gol olmasın, taraftar onu eleştirmesin diye. Kondisyonunun yetmediğini o kadar iyi biliyo ki, üzülüyorum bu durumuna. Hoca ikinci yarı 60'dan sonra oyuna soksa çok daha fazla verim alacağız kendisinden.
Valla her söylediğinde haklısın da Ben değisimi görüyorum kendisinde, biseyler icin cabalıyo anladın mı. Yoksa geçmişte neler yaptıklarını biliyorum, performansı üzerinden gidiyorum şu an, şimdi sen sahada izledin herifi, ilk elestirecegin adam Arda olur mu şu an?Adam olsaydı da 2.5 sene önce gelebilseydi, karı kızla takılırken millete silah çekerken mesleğine saygısı olsaydı da formunu kaybetmeseydi.
Geçelim bunları, karaktersizliklerin nirvanasını yapan herifi getirdik takıma koyduk bu ayıp yetti zaten.

Reis daha geçen yine çıktı sosyal medyaya laf atıyor; senin işin top oynamak yok 60 dkymış da yok 120 dakikaymış da.Valla her söylediğinde haklısın da Ben değisimi görüyorum kendisinde, biseyler icin cabalıyo anladın mı. Yoksa geçmişte neler yaptıklarını biliyorum, performansı üzerinden gidiyorum şu an, şimdi sen sahada izledin herifi, ilk elestirecegin adam Arda olur mu şu an?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yaptı sosyal medyada?Reis daha geçen yine çıktı sosyal medyaya laf atıyor; senin işin top oynamak yok 60 dkymış da yok 120 dakikaymış da.
Başakşehir gönderdi kimse almadı bile, Barcelona 40 verdi lanet olsun deyip yok pahasına gönderdi.
Biz de sahip çıktık hala tatava peşinde.
Sosyal medyaya baksa 60 dk kendi kafasına göre bakarsa 120 dk oynarmış.Ne yaptı sosyal medyada?
GSCimbom Mobile App
Onu ne zaman dedi ya. 60dk dan fazla oynayamıyor. Bu nası bir inkardir.Sosyal medyaya baksa 60 dk kendi kafasına göre bakarsa 120 dk oynarmış.
Konuşmadan duramıyor çenesinin yayına soktuğum.
Yok sürekli önde oynasa 60 dk oynayabilirmiş.Onu ne zaman dedi ya. 60dk dan fazla oynayamıyor. Bu nası bir inkardir.
10.haftadan sonra 90 dk yi rahat çıkaracak hale gelir.
GSCimbom Mobile App
Reis daha geçen yine çıktı sosyal medyaya laf atıyor; senin işin top oynamak yok 60 dkymış da yok 120 dakikaymış da.
Başakşehir gönderdi kimse almadı bile, Barcelona 40 verdi lanet olsun deyip yok pahasına gönderdi.
Biz de sahip çıktık hala tatava peşinde.
İyi niyetli ama götünü kaldıramıyor, şu haliyle bu takımda ilk 11 oynamamalı. Zamanında maç kondüsyonunu kaybetmese bugün bunları yaşamıyordu.Haklısın bişey diyemem o konulara, bazı karakterleri irite edici bir yapısı var. Bu şimdi sana ters geliyo ileride daha da bokunu çıkartırsa banada ter gelicek. Şimdi ben sahada beğendim 3 maçlık performansını çabalıyo yani, saha içine ne diyosun
Fatih Terim Arda ile ters düşmek istemiyo bi daha ben bunu anlıyorum şu an. Çok net olarak söylüyorum 50 dakikalık kondisyonu var, ilk yarıdan Arda'yı sahaya sürmenin anlamı nedir onu anlamıyorum. İkinci yarı rakip defans üzerinde yorulan adamları pazara yollayacak ve gol alanı yaratacak herif, ne bu ısrar ben anlamış değilim.İyi niyetli ama götünü kaldıramıyor, şu haliyle bu takımda ilk 11 oynamamalı. Zamanında maç kondüsyonunu kaybetmese bugün bunları yaşamıyordu.
10 tane kanat 10 tane os alsak yine kadroda yeri hazir bence.
Maalesef durum yukarıdaki gibi.Fatih Terim Arda ile ters düşmek istemiyo bi daha ben bunu anlıyorum şu an. Çok net olarak söylüyorum 50 dakikalık kondisyonu var, ilk yarıdan Arda'yı sahaya sürmenin anlamı nedir onu anlamıyorum. İkinci yarı rakip defansı üzerinde yorulan adamları pazara yollayacak be gol alanı yaratacak herif, ne bu ısrar ben anlamış değilim.
Fatih Terim Arda ile ters düşmek istemiyo bi daha ben bunu anlıyorum şu an. Çok net olarak söylüyorum 50 dakikalık kondisyonu var, ilk yarıdan Arda'yı sahaya sürmenin anlamı nedir onu anlamıyorum. İkinci yarı rakip defansı üzerinde yorulan adamları pazara yollayacak be gol alanı yaratacak herif, ne bu ısrar ben anlamış değilim.
arda ve babeli toplasan 45 dk kondisyonları yok . Hoca oynatarak kazanmaya çalışıyor ama olmayacak
Sakatlık olmadığı sürece kadrodaki yeri oynamaz. Rangers maçı yada içerdeki kasımpaşa maçında sakatlanacağını tahmin ediyorum. Mümkün değil üst üste 10 maç yapması.Maalesef durum yukarıdaki gibi.