#66 Arda Turan

Arda ya da Babelle oynamanin en buyuk dezavantaji bu. Muhammed burada gelen topu ardaya cok guzel aktariyor. Ardanin onu bombos ama topu cekip bekliyor. Kerem/Onyekuru o topla kaleye kadar inerdi
Screenshot_20210223-045229_WhatsApp.webp

Arda ya da Babelle oynamanin en buyuk dezavantaji bu. Muhammed burada gelen topu ardaya cok guzel aktariyor. Ardanin onu bombos ama topu cekip bekliyor. Kerem/Onyekuru o topla kaleye kadar inerdiEkli dosyayı görüntüle 115476

Fatih Hoca Arda´yi sahada istiyor, cünkü oyuna akil ve karakter katiyor, ama bu saydigin dezavantaj gercekten sinir bozucu, cünkü bizde su an fiziken kaldirabilecegi bir pozisyon yok gibi, ona bir pozisyon icat etmek zorunda kaliyoruz. Pozisyon olarak en dogru konumunu solda merkezde basladigi Gaziantep macinda aldi. Emre ile birlikte orta ve kanat arasinda yer degistirmeleri cok akillica idi, ve ayni zamanda hareketliydi. Ancak Onyekuru ile bu oyun mümkün degil.

Arda meselesi o yüzden cok zor, hem ihtiyacimiz var, hemde pozisyonu yok oynayabilecek. Terim Arda´yi ilk 11 oynatmak istiyorsa, buna cözüm bulmasi gerekiyor.

Arda cok hirsli bu memnun edici. Ancak fizik olarak bitik bir vücut ile mücadele ediyor. Arda´yi sahada görünce hem seviniyor, hemde üzülüyorum o yüzden.

Arda ya da Babelle oynamanin en buyuk dezavantaji bu. Muhammed burada gelen topu ardaya cok guzel aktariyor. Ardanin onu bombos ama topu cekip bekliyor. Kerem/Onyekuru o topla kaleye kadar inerdiEkli dosyayı görüntüle 115476
Bu pozisyonda mustafa topu yumusattigi icin defansin kapatmasi icin cok fazla vakit vardi diye hatirliyorum ama arda sagda oynayacagina kerem oynasin 50 kat iyidir bence de

Bir insan 34’nde bu kadar çöker mi? Nedere o 20’
Cok dogal olarak hemde. Son 2-3 senesi mental anlamda da sportif anlamda da cöpün cöpüydü. O 2 sene futbol oynamamak + cezalar yemek fena bitirdi. 30-31 olsaydi toparlardi bile ama mental haric toparlamasi imkansiz

aptal arda olaylar cikarmayip basak yerine direkt bize gelseydi bambaska olurdu. Yinede iyi mücadele ediyor git gel yapiyor saga sola basiyor

%100 ünü vermek için çok uğraştığına eminim
Gelince yatar , kendini yormaz bile diyenleri şaşkına uğrattı
çok açık
O konuda agzima iyi etti zaten. Bu kadarini bile beklemedim ben. Kadiköyde, osayinin pesinden gidip bi top almasi vardi, osayi bile noluyooh a.. diye bakti

Keşke sadece saha dışında destek olsa takıma.
Yine 10 dakikalık kondüsyonuyla 85 dk sahada kalacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt