- 20 Eylül 2009
- 19.038
- 17.586
- 2.773
Ayak izlerine bakınca video süresince koşmuş sadece
Beklediğimden iyi oynuyor Arda. Yinede miadı 5-6 sene önce doldu.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklediğimden iyi oynuyor Arda. Yinede miadı 5-6 sene önce doldu.haha iyi gözlem ama sanki bi tur kosmus sonra yürüyerek dönmüs gibiAyak izlerine bakınca video süresince koşmuş sadeceBeklediğimden iyi oynuyor Arda. Yinede miadı 5-6 sene önce doldu.
Arda ya da Babelle oynamanin en buyuk dezavantaji bu. Muhammed burada gelen topu ardaya cok guzel aktariyor. Ardanin onu bombos ama topu cekip bekliyor. Kerem/Onyekuru o topla kaleye kadar inerdiEkli dosyayı görüntüle 115476
Bu pozisyonda mustafa topu yumusattigi icin defansin kapatmasi icin cok fazla vakit vardi diye hatirliyorum ama arda sagda oynayacagina kerem oynasin 50 kat iyidir bence deArda ya da Babelle oynamanin en buyuk dezavantaji bu. Muhammed burada gelen topu ardaya cok guzel aktariyor. Ardanin onu bombos ama topu cekip bekliyor. Kerem/Onyekuru o topla kaleye kadar inerdiEkli dosyayı görüntüle 115476
Cok dogal olarak hemde. Son 2-3 senesi mental anlamda da sportif anlamda da cöpün cöpüydü. O 2 sene futbol oynamamak + cezalar yemek fena bitirdi. 30-31 olsaydi toparlardi bile ama mental haric toparlamasi imkansizBir insan 34’nde bu kadar çöker mi? Nedere o 20’
O konuda agzima iyi etti zaten. Bu kadarini bile beklemedim ben. Kadiköyde, osayinin pesinden gidip bi top almasi vardi, osayi bile noluyooh a.. diye bakti%100 ünü vermek için çok uğraştığına eminim
Gelince yatar , kendini yormaz bile diyenleri şaşkına uğrattı
çok açık