- 13 Ekim 2014
- 108.708
- 58.376
- 4.588
Fena icmisler neyse yarasin koclara .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena icmisler neyse yarasin koclara .d
Böyle eventler baya iyi ama. Terimin zaten umrunda olmaz. Yarin kussrak floryaya gitmesinler deİrfan'da M.Hakan'la kahve içmece oynasın; zoraki arkadaşlıklarıyla![]()
Yarın izinliler o yüzden problem yokBöyle eventler baya iyi ama. Terimin zaten umrunda olmaz. Yarin kussrak floryaya gitmesinler de
hocam arda bunların içtiğini yakasına döker ne kusması ya xDBöyle eventler baya iyi ama. Terimin zaten umrunda olmaz. Yarin kussrak floryaya gitmesinler de
Ooo o zaman gece bunlarin olsun yarasin. Bende birami ictim zaten hava cok güzeldiYarın izinliler o yüzden problem yok![]()
Katiliyorum. Performans olarak yetersiz gorsemde takim icinde inanilmaz bi hava estiriyor. Hepsiyle abi / kardes. Hayati GALATASARAY adamin.Ardanin gelmesine muazzam karsi cikmistim, ama iyiki geldi
Performans olarak da hic kötü degil. Hani 2 sene oynamadi adam neticede. Yine iyiKatiliyorum. Performans olarak yetersiz gorsemde takim icinde inanilmaz bi hava estiriyor. Hepsiyle abi / kardes. Hayati GALATASARAY adamin.
Alanya deplasmani gibi maclarda son 15-20 dk sur sahaya top tutsun.
Takima olan faydasi bence suan Performansinin onunde. Oynamasada cok onemli bi parca 'takim ruhu' denilen seyde
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen şampiyon olacaksın...Kendini affetirmeye ant içmiş işte, adam finansal olarak bitirdi zaten torunların torununa kadar garanti. Bizim için sahada!
Bir yere daha dikkat çekmek istiyorum. Takıma abilik,takımdaşlık ve ruh katıyor. Yerlileri yabancılara daha da yaklaştırdı, gençlere destek ve örnek, vs.
İyiki dedirtiyor. Umarım kupayı kaldırdığı resimle ölümsüzleşir
gelecegin fatih terimi, kurtulusu yok, zaten yavasdan alisiyor kulübeye taktikler falan yön veriyor arkadaslarina, devralacaktir.
hocam su an onun icin en büyük sans bir 10 yila kadar uzun süreli bir yolculugumuz ardayla olabilir, nasil 2 kere 2 4se buda öyle birsey.Katılıyorum ama mutlaka gidip 2-3 sene başka takımları çalıştırması lazım. Kendini baska takimlarda ispat etmeli önce. Terim gibi, Sergen gibi.