#66 Arda Turan

Fena icmisler neyse yarasin koclara .d

şimdi nerdesin nerdeeee v2 gelir mi acaba

ulan ardanın kafasında şimdi bi sürü tilki dönüyodur haa. en zor deplasmanı geçtik fbde takıldı diyor içerde bjkyede koyarız tünelin ucundaki ışığı görmüş bugün belli.

hayatının fırsatı geçti eline, bugün kafayı çekmeden uyumaz.

Ardanin gelmesine muazzam karsi cikmistim, ama iyiki geldi
Katiliyorum. Performans olarak yetersiz gorsemde takim icinde inanilmaz bi hava estiriyor. Hepsiyle abi / kardes. Hayati GALATASARAY adamin.

Alanya deplasmani gibi maclarda son 15-20 dk sur sahaya top tutsun.

Takima olan faydasi bence suan Performansinin onunde. Oynamasada cok onemli bi parca 'takim ruhu' denilen seyde

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EuxVQ5mWQAMxPA8

Katiliyorum. Performans olarak yetersiz gorsemde takim icinde inanilmaz bi hava estiriyor. Hepsiyle abi / kardes. Hayati GALATASARAY adamin.

Alanya deplasmani gibi maclarda son 15-20 dk sur sahaya top tutsun.

Takima olan faydasi bence suan Performansinin onunde. Oynamasada cok onemli bi parca 'takim ruhu' denilen seyde

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Performans olarak da hic kötü degil. Hani 2 sene oynamadi adam neticede. Yine iyi

Kendini affetirmeye ant içmiş işte, adam finansal olarak bitirdi zaten torunların torununa kadar garanti. Bizim için sahada!

Bir yere daha dikkat çekmek istiyorum. Takıma abilik,takımdaşlık ve ruh katıyor. Yerlileri yabancılara daha da yaklaştırdı, gençlere destek ve örnek, vs.

İyiki dedirtiyor. Umarım kupayı kaldırdığı resimle ölümsüzleşir
Sen şampiyon olacaksın...

gelecegin fatih terimi, kurtulusu yok, zaten yavasdan alisiyor kulübeye taktikler falan yön veriyor arkadaslarina, devralacaktir.

gelecegin fatih terimi, kurtulusu yok, zaten yavasdan alisiyor kulübeye taktikler falan yön veriyor arkadaslarina, devralacaktir.

Katılıyorum ama mutlaka gidip 2-3 sene başka takımları çalıştırması lazım. Kendini baska takimlarda ispat etmeli önce. Terim gibi, Sergen gibi.

Katılıyorum ama mutlaka gidip 2-3 sene başka takımları çalıştırması lazım. Kendini baska takimlarda ispat etmeli önce. Terim gibi, Sergen gibi.
hocam su an onun icin en büyük sans bir 10 yila kadar uzun süreli bir yolculugumuz ardayla olabilir, nasil 2 kere 2 4se buda öyle birsey.

Üç nokta FTS anlamına geliyor sondaki (A)dam ı kaldırmış tebrik ederim kendisine yakışanı yapmış bunlar adammı ki FTSA diyorsun kaptan

Geri
Üst Alt