#66 Arda Turan

Dakika bir olmadan Fatih hocam bana star olduğumu hissettirdiği için teşekkür ediyorum dedi bay ego!

Star olduğunu yine söyledi. Şimdi spiker yüzüne vurdu :D

ayaklar yerine çenesi çalışmaya başlamış yine.
saçın sakalın beyazlamış takıl 1 sene sonra efendi gibi kenarıya çekil

spiker hanımefendi çok sert sorular soruyor :D

Gerildi. Kadına atar yapıyor. Sebep popülerliği seviyor musun sorusu :asd:

:asd: Sakin olun yav linç etmeye ilk günden 180 le girdiniz.bikaç ay bekleyin sağlam bi bahane bulunca ozaman linç edersiniz

:asd: Sakin olun yav linç etmeye ilk günden 180 le girdiniz.bikaç ay bekleyin sağlam bi bahane bulunca ozaman linç edersiniz

Galatasaray’a geldikten sonra kendini ifade ettiği ilk söyleşi diye takip ettim. Tam bir fiyasko. Üstelik canlı değildi. Bakalım sahada da bu kadar kendinden emin haklı egosunu konuşturduğu gibi performans gösterecek mi!

Galatasaray’a geldikten sonra kendini ifade ettiği ilk söyleşi diye takip ettim. Tam bir fiyasko. Üstelik canlı değildi. Bakalım sahada da bu kadar kendinden emin haklı egosunu konuşturduğu gibi performans gösterecek mi!
galatasaraya zarar vermedikten sonra,sahada istenileni verdikten sonra kendini star olarak görmesi problem değil bence. biz halk olarak alçakgönüllü olmayı severiz o yüzden bize batıyor egolu laflar. mesela ibrahimovic bu ülkede yaşasa linç ede ede yunanistana kadar kovalardık.

Evet kicini kaldiramayan Feghouli ligin en iyi oyuncusu.

Geri
Üst Alt