- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Dakika bir olmadan Fatih hocam bana star olduğumu hissettirdiği için teşekkür ediyorum dedi bay ego!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yildir gökten düsmüs bir star.
Karakter olarak düzeldi mi pişman mı diye dikkatlice izliyorum. Boş. Adam aynı.

O zamanlar ibne gibi pantolon giyilmiyorduyav cok da değil 2007 ya şu tipler nedir o pantolonlar falan![]()
İşte karşınızda Arda Turan
Aynı şeyi deneyip farklı sonuçlar beklemek kimlere özgüydü yaw
Sakin olun yav linç etmeye ilk günden 180 le girdiniz.bikaç ay bekleyin sağlam bi bahane bulunca ozaman linç edersinizSakin olun yav linç etmeye ilk günden 180 le girdiniz.bikaç ay bekleyin sağlam bi bahane bulunca ozaman linç edersiniz
galatasaraya zarar vermedikten sonra,sahada istenileni verdikten sonra kendini star olarak görmesi problem değil bence. biz halk olarak alçakgönüllü olmayı severiz o yüzden bize batıyor egolu laflar. mesela ibrahimovic bu ülkede yaşasa linç ede ede yunanistana kadar kovalardık.Galatasaray’a geldikten sonra kendini ifade ettiği ilk söyleşi diye takip ettim. Tam bir fiyasko. Üstelik canlı değildi. Bakalım sahada da bu kadar kendinden emin haklı egosunu konuşturduğu gibi performans gösterecek mi!
Tekrari varmi yayinin?