#66 Arda Turan

sen tut davıd vılla messı neymar falcao ıle aynı takımda oyna ama hala topa vurmayı ögreneme

ardanın futboldan anladığı
ve ileride en az 3 kupalı hocamız olacağı gerçeğinde buluşalım

Prime Selçuk bu topraklarda 2000'li yıllardan sonra çıkmış futbol zekası en yüksek topçu

Benim ondan beklentim daha fazla şahsen

Tek sıkıntısı beyfendi kişiliği

ben ne dıyorum sen ne dıyosun topa vurmayı bılmek asagıdakı vıdeodakı gıbı emeklılıge 5 kala böyle bır bıtırıs yapabılmektır vasat ayak ıcı sutlarıyla kırk yılda bır gol atmak degıl

Falcao'da biliyor sonuç ?

Arda gol atmasa da olur zaten en iyi dönemlerinde bile öne çıkan özelliklerinden biri değildi.Oyun içi katkısı daha önemli

Bir ara Atletico'da oynarken benzer laflar ediliyordu Simeone Arda oynadığında kazanma şansımız daha artıyor demişti.Arda'yı özetleyen cümle

Tabi hala aynı Arda'dan bahsetmiyoruz biliyorum..

Falcao'da biliyor sonuç ?

Arda gol atmasa da olur zaten en iyi dönemlerinde bile öne çıkan özelliklerinden biri değildi.Oyun içi katkısı daha önemli

Bir ara Atletico'da oynarken benzer laflar ediliyordu Simeone Arda oynadığında kazanma şansımız daha artıyor demişti.Arda'yı özetleyen cümle

Tabi hala aynı Arda'dan bahsetmiyoruz biliyorum..

kanka konu ardanın katkı yapması falan degıl en üst düzey zamanında bıle sut konusunda eksıktı bunu herkes söylüyor zaten ha 4-5 tane güzel gol atmıstır ama karsı karsıya kalıp da bıtıremedıgı tonla pozısyonu da arasak buluruz ben ondan bahsedıyorum o sut teknıgını kapamadı onca takım arkadası olmasına ragmen

Arda'nın şutları çok kötü değildi bence. Gerçi bizim takımda Feghouli dışında kimse topa vurmayı bilmediği için bana öyle geliyor olabilir.

sut üzerıne calısmadıgı bellı bence belırlı bır vurus teknıgı yok davıd vıllayla oynasam "abı o plaselerı nası yapıyosun" dıye dıbınden ayrılmazdım atıyorum

bunu hatırlamıyordum ben

Eski açıktaydım Arda bu golü attırdığinda :)

Sonrasında açıklaması vardı savunduğu kanatta Aydın oynuyordu bizden, ondan çok korktuğuna dair hızlı olduğu için.

Arda hakkında beste yapılıp tepki gördüğü sezon 47 maça çıkmış 11 gol 26 asist yapmıştı 4-5 maç sakatlandı şampiyonluktan koptuk. Suçlu olarak kendisi seçilmişti. Taraftar-Arda sıkıntısı o noktada başladı bir daha da eskisi gibi olmadı.

Teknik kadro forumunda konusu açılmış. En kısa sürede Şanlı Galatasaray tarihi forumundaki yerini alacağından eminim.

Arda'nın en temel iki eksiği şut ve hıziydi zaten. Hadi hiz neyse de şut konusunu halledebilirdi. Oyun zekasi teknik falan gibi konularda ise yildizdi iste.

Şu Belhanda ve Feg'e bir el atsan. Bari seni kullanalım kulübün hayrına.

An itibariyle beinsports 1 kanalında söyleşisi var. Konuşuyor.

Geri
Üst Alt