- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
ardanın futboldan anladığıBam Bam Bam kadrosu bu
ve ileride en az 3 kupalı hocamız olacağı gerçeğinde buluşalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ardanın futboldan anladığıBam Bam Bam kadrosu bu
ardanın futboldan anladığı
ve ileride en az 3 kupalı hocamız olacağı gerçeğinde buluşalım
sen tut davıd vılla messı neymar falcao ıle aynı takımda oyna ama hala topa vurmayı ögreneme
ben ne dıyorum sen ne dıyosun topa vurmayı bılmek asagıdakı vıdeodakı gıbı emeklılıge 5 kala böyle bır bıtırıs yapabılmektır vasat ayak ıcı sutlarıyla kırk yılda bır gol atmak degıl
Falcao'da biliyor sonuç ?
Arda gol atmasa da olur zaten en iyi dönemlerinde bile öne çıkan özelliklerinden biri değildi.Oyun içi katkısı daha önemli
Bir ara Atletico'da oynarken benzer laflar ediliyordu Simeone Arda oynadığında kazanma şansımız daha artıyor demişti.Arda'yı özetleyen cümle
Tabi hala aynı Arda'dan bahsetmiyoruz biliyorum..
sen tut davıd vılla messı neymar falcao ıle aynı takımda oyna ama hala topa vurmayı ögreneme
Arda'nın şutları çok kötü değildi bence. Gerçi bizim takımda Feghouli dışında kimse topa vurmayı bilmediği için bana öyle geliyor olabilir.
Eski açıktaydım Arda bu golü attırdığindabunu hatırlamıyordum ben
![]()
undefined Maç Özeti (Video) | beIN SPORTS
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!tr.beinsports.com
ne mal yorumsen tut davıd vılla messı neymar falcao ıle aynı takımda oyna ama hala topa vurmayı ögreneme
ne mal yorum