#66 Arda Turan

tabii ki bir değiller.. sevmesekte emre 40 yaşında bile eşşek gibi sahada topunu oynayıp çalışarak bileğinin hakkıyla bulunduğu konumu hakediyor. arda ise yan gelip yatarak torpille buraya geldi. 2sini kıyaslamak bu konuda doğru olmaz.. ama günün birinde terim emre yi istemesi durumunda, daha 1 sene önce ardaya ana avrat düz gidenlerin şimdiki savunmaları gibi benzer şeyleri emre konusundada yaşayacağımıza adım gibi eminim..
oyle bi sey olamaz rtas verdigin ornek cok ucuk ali koc bize baskanlik ederse demekle ayni sey

Emre ornegi acimasiz olmus ya
Ardayi istememe sebebim tamamen karakteri ve adam tayfadan olmasiydi hala icime sinmedi iyi oynada sinmeyecek ki iyi oynayacagini dusunuyorum.
Taraftar profilleri konusunda haklisin ama yine de aralarinda en iyisi biziz ardadan baska ornegi var mi taraftarin r yaptigi

bu kulüp eskiden tanju kosecki gibi döneminin çok büyük yıldızlarını bile galatasaraylılığa yakışmayan tavırlarından ötürü kapı dışarı edebiliyordu.. o zamanlar hakikaten biz farklıyız diğerlerinden diyebildiğimiz zamanlardı..
ama şimdi bir farkımız kalmadı diğerlerinden maalesef.. arda gibi 3 yıldır yan gelip yatan, yaptığı serserilikler yüzünden 2 yıl 8 ay hapis cezası almış adamı takım kaptanı yapan bir kulüp haline geldik.. nerden nereye :(

Benim için şu anda normal bir transfer kesinlikle eski arda degil sadece 66 numarayı tekrar gitmekle eski arda olunmuyor bakalım bu seneki hal ve tavırları ile bizim gönlünüzü alabilecek mi pek umudum yok ama

2012 Uefa Avrupa Ligi şampiyonları Radamel Falcao ve Arda Turan bu sene de Atletico Madrid'de yakaladıkları başarıyı yakalayabilecekler mi ?
Size güveniyoruz aslanlar.
Screenshot_20200831-183542.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dosta düşmana gösteriyorsun heybetini. Titriyorlar. Aynen devam aslanım ARDA!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne yaparsa yapsın yuhlanacak

kaçarı yok yani. istediği kadar vucut yapsın ya da fit olsun. takım kötü gittiğinde görün bakın arda nasıl günah keçisi ilan ediliyor.

Valla özetlerde hep aksiyonun icinde. Bir de tam izlesek maclari

Fizik gucu ve formu iyise yani hakediyorsa ilk 11 baslasin.

Belhanda gibi, Babel gibi haketmeden ilk 11 de oynatilmasin.

Bugün 3-5-2 oynamışız.

Fatih
Luyindama Donk Marcao
Elabdellaoui Belhanda Taylan Arda Saracchi
Falcao Diagne

şeklinde dizilmişiz. Tahminen bu kadroya Belhanda yerine Feghouli girecek, Taylan yerinede Ön Libero gelecek. Luyindama,Ryan Donk,Marcao üçlüsü baya iyi üçlü olur.
Radamel Falcao,Mbaye Diagne ikilisi özellikle efsane olacak.
FB_IMG_1598904817257.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt