#66 Arda Turan

Kaç senedir dogru düzgün top oynamayan birine göre çok iyi döndü birazdaha fiziki kapasitesini geliştirirse 23.şampiyonlugu getirir

Galatasaray’lı topçu eksikliğini çok net bir şekilde kapattı KAPTAN.

Seni sevmeyenlerin suratına tükür reis!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images (7).webp

IMG_20201226_233752.webp

(y)

Oynadığı sürede maksimum performansini göstermeye çalışıyor. Böyle devam ettikçe daha iyi olacaktır. Su coronaya yakalanmasa 90dk yi rahat çıkaracak hale gelecekti. Sağlık olsun.

GSCimbom Mobile App

Fena degil pubis reiz.
Yine cöpe bagladiginda da atarli yorumlari gorebiliriz ins.

Terim çok büyük bir futbol adami bugün bi daha anladim. Arda beni de utandirdi. Tekrar hosgeldin Koca Kafa.

Bugün nwakameye karşı girdiğimiz ikili mücadelelerde hep zayıf kaldık, luyindama bile kaptırdı bir topu ona. Su videoda dk 2.00 deki arda-nwakame mücadelesi güçlü bir Arda'nın neler yapabileceğini net gösteriyor.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sırtına aldığında rakibi topu kesinlikle vermiyor. Atılan uzun toplarda da rakibi bi şekilde arkasına alıp topa ilk o dokunuyor. Yavaş ama kafası hala futbol için çalışıyor.

Çok abartılacak performansı yok. 1 sene top oynamamış birsuru hatalar yapıp yeteneğine ihanet etmiş sayılabilecek biri için güzel geri dönüş diyebiliriz. 66 numaralı formayla görmek daha hoş. Takım içinde gençler ile veteranlar arasında bir bağ sağladığını, gençlerle fazla vakit geçirmesinden kaynaklı olumlu sonuçlar aldığımızı düşünüyorum.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt