#66 Arda Turan

Meksika kulübü Tigres'in transfer listesindeki dört futbolcu:
Sanabria
Arda Turan
Balotelli
Ahmed Musa
(Willie Gonzalez)

acik ara takimin en iyisi
sonra da henk bey geliyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Şu maçtan sonra laf edenin dili tutulur. Kendini affettirmek için verebileceği herşeyi veriyor. Bu kadar salak adamla top oynamak kolay iş değil. Falcaoda 34 yaşında ve hali ortada, gelirken nasıl karşılandığı ortada, aldığı maaş ortada. Kalite olarak ikisi aynı klasmanda.

Herif söverek karşılandı ve şuan takımda gerçekten mücadele eden iki topçudan biri. Top ayağına geldiğinde beklentiye girebildiğimiz tek adam, 34 yaşındaki Arda :)
Vay bizim halimize..

Diğeri Marcao.

Her şeyini veriyor adam, herşeyini.

Teslim olmuş durumda armaya, kulübe.

Bir de Emre Akbaba'yı izleyin oynarken. Ona göre yorum yapın.

Fiziki olarak çökmüş olsa da, teknik olarak bu ligdeki en iyi oyuncu. Kendisi Feghouli dese de, bence net olarak Arda bu ligin en klas topçu.

Maalesef fiziki olarak bitmiş durumda. Ben sezon başında Arda’dan çok bir şey beklemeyin, son 15-20 dakika katkı verirse ne ala demiştim ama adam bugün sahadaki en iyi futbolcumuzdu.

Bu Arda’ya bir övgü mü, takıma yergi mi emin değilim. :)

Arda’ya saha içinde bu maçta koyduğu mücadele için saygı duyuyorum. Helal diyorum.

En iyi zamanlarında bile bu kadar hırslı olduğunu hiç görmemiştim kim bilir nasıl bir iç hesaplaşma yaşadı.

Sahada sözde diğer yıldızlarımızın aksine muazzam hırslı fiziğinin el verdiğince elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor eyvallah ama bu gün hırsı aşırıya kaçtı maçın sonlarında yorgunluğun ve skorun da verdiği stres ile 10 kişi kalmış takımımızda az kalsın Arda da atılacaktı

*Bir de şöyle bir mesele var Arda'yı oyundan almıyoruz Arda kendi bittiği zaman/çıkmak istediği zaman oyundan çıkıyor bugün Kerem kenarda bekliyor ortada değişiklik hazırlığı var ama bekliyoruz ta ki Arda artık yoruldum çıkayım hareketi yapana kadar sonra şak bir anda Kerem oyuna giriyor bilmiyorum Arda ne olursa olsun 90 dakika sahada kalabilecek halde değil

Şu maçtan sonra laf edenin dili tutulur. Kendini affettirmek için verebileceği herşeyi veriyor. Bu kadar salak adamla top oynamak kolay iş değil. Falcaoda 34 yaşında ve hali ortada, gelirken nasıl karşılandığı ortada, aldığı maaş ortada. Kalite olarak ikisi aynı klasmanda.

Herif söverek karşılandı ve şuan takımda gerçekten mücadele eden iki topçudan biri. Top ayağına geldiğinde beklentiye girebildiğimiz tek adam, 34 yaşındaki Arda :)
Vay bizim halimize..

Diğeri Marcao.
Falcaoyla kıyaslaman yanlış Arda yı burda yaşı yetmeyen bilmeyen ergenler eleştirdi boş boş.
Galatasaray diyince gözleri dolan bu formayla sahaya her zaman yüreğini koyan adamdır arda
o sahtekar falloşun canı cehenneme

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"FUTBOL ÖĞRENİLMELİ, HER DARBE KART DEĞİLDİR"

Futboldaki müdahaleleri durudurursanız hepsi kırmızı kart, penaltı. Belki Marcao'nun kırmızı kart olabilir. Emre Kılınç'ın hamlesi hiçbir futbolcuyu sakatlamaz. Hakemi konuşmak istemiyorum ama futbolu oynatmalılar. Bütün hakemlerimiz için söylemiyorum ama futbol öğrenilmeli. Futbolun ruhu vardır. Her darbe kart değildir.

Geri
Üst Alt