#66 Arda Turan

Eski hızı olmasada elinden gelen herşeyi yapıyor. Gerek saha içi gerek saha dışı çok emek veriyor👏

42brx7yr.webp

bugün benle birlikte karı gibi ağlayan 2 adamdan biri.

bu düzeni başlarına yıkacağız kapo.

Hep savunduk hep gelmesini istedik mahcup etmedi bazen herşey fizik, kondüsyon, futbol ile ifade edilmiyor. Bu adam eğer 1 sene önce gelseydi eminim ki geçen sene Muslera sakatlandığında bu kadar dağılmayacaktık şampiyonluğu pandemi sonrası bu kadar kolay bırakmayacaktık. Sağlık olsun Arda Galatasarayı ciddi anlamda yaşıyor herhalinden belli. Yürüyedur kaptan

gelen yeni transferlere bakıyorum gol sevinçlerine hareketlerine sanki 40 yıllık GS li gibiler.Bu Arda sayesinde.Saha dışında önemli işler yapıyor.

Her zaman dediğim gibi fenerli bir karaktersiz olmadığı sürece bize katkı verecek herkese okeyim ben.Ardanın da Galatasaray özelinde zaten pek bir şeyi olmadı sadece sosyal yaşamında sıkıntı yaşadı.4 milyonun çok çok üstünde oynuyor helal olsun , bu kadarını ben de beklemiyordum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes hatalar yapar. Çok büyük yerler gördü, çok övülecek işler yaptı, kendisine yakışmayan işler yaptı...

Ama son fener galibiyetinden sonra döktüğü gözyaşları bile ne denli büyük GALATASARAYLI olduğunun göstergesidir.

Arkadaşlar iyi olur kötü olur Gedson un gelişi ile de beraber belki 45 dakika bile forma şansı bulamaz ama sahip çıkmamız lazım.

Galatasaraylı olmak bunu gerektirir. Fenerli şerefsizlerin kendi topcularını öldürdükleri gibi bir hale düşmemeliyiz. Kaptan canımız ciğerimiz.

Eski günler geride kaldı.

Ne kadar iyi bir Gsli olsa da hatta oyun olarak sasirtici derecede faydali olsa da yaptiklarini hos goremiyorum bilmiyorum hep bir burukluk olacak yani samimiyetinden pek suphem yok ama karakterinden var

Kariyeri boyunca müthiş büyük antrenörlerle çalıştı yalnız. Kafasının çalıştığı zaten oynadığı oyundan da, kendini yetiştirmesen de belli. Büyük ihtimal büyük antrenör olacak, zaten hoca tarafından da öyle yetiştirilemeye başlanmış gördüğümüz kadarıyla. İnşallah Terim'in doldurulmaz gözüken yerine bundan 10-15 yıl sonra gerçekçi bir ikame olabilir.

Geri
Üst Alt