#66 Arda Turan

Geçen sezonki sözümona 'performans' ından sonra bu hergele yeni zamlı sözleşme almaya, Hoca ve yöneticiler de vermeye utanmadılar ya; ben Galatasaraylılığımdan utandım billahi!..

Bunu bi daha oynatırsa en büyük terim düşmanı ben olacam bundan sonra o kadar net söylüyorum geçen sene şampiyonluğu da bu herif yüzünden sattı lanet inadı yüzünden. Onyekuruyu da arda oynasın diye sildi attı yeter bunun yaptıkları artık

Yarın futbolu bıraksa kimsenin şaşırmayacağı ve "Niye bıraktın?" diye sormayacağı bir adama 8 milyon TL'den sözleşme yapıp bir de CL ön elemesine ilk 11'de çıkardık. Kulüp değil kümes bildiğin.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

işin komedisi bu sene futbolu bırakır hocanın ekibe katılır, bizim burnumuzda boktan kurtulmaz.

Ulan o değil de simeone büyük adammış bu herifi nasıl kosturabilmis o kadar

Ahmet Çakar haklıydı bu adamin anatomisi tempolu liglerde oynamaya uygun degil zaten yas 30u gecinde de tamamen bitmiş oldu biz gommeyi erteliyoruz sadece

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama %100 zam yapılarak sözleşme uzatılmasının mutlaka hesabı sorulmalıdır yönetimden. Böyle bir keyfiyet olamaz ya. Bunu yaparken ki amaçları neydi, galatasaray'a nasıl bir faydası olacaktı bu anlaşmanın? %80 zam yapılsaydı arda "bu şartlar altında takımda kalmam mümkün değil" diyerek takımdan ayrılacak mıydı? Neydi asıl amaç!!

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynatmak için sebep yok. Oynatmamak için sebep çok. Kenarda oturan mevki muadili futbolculara yazık. Mesela Yunus'un yerinde olsam böyle bir ortamda bulunmak mı isterim, Adana Demirspor mu? Doğru tercih kesinlikle Adana Demirspor. Kimse burası Galatasaray falan demesin. Olay takım kıyaslamasından öte, tamamen bireysel/kişisel tercihlere dönmüş durumda. Bir takım olgusu yaratmanın emaresi yok.

başakşehir'de bile oynayamayan adamı alıp sağlıklı durumdaysa her maç 11 oynatıyoruz. Afiyet olsun yiğidim

Neyse en azından maçlar seyircili olacak. Kendisi beni oynatma der o zaman. Aksi halde iyi küfür yiyecek.

Geri
Üst Alt