- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Terim'in evlad kontenjanından kulübe zorla alındı ve en kritik maçlarda 11 oynuyo ne yazsak boş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa cengiz çok direndi ama başaramadiBunu hiç takıma almamalıydık. Asıl sorun bundan sonra başlıyor. 20 sene başımıza bela olacak. Ne güzel camiasız kalmıştı el öptü diye başımıza bela oldu
Tam bunu yazmaya girmiştim. Allah belamızı verdi.Bu herif net uğursuz ya
Bu varken 2008de şampiyon olmak mucize.
Kurtulamıyoruz da, bumerang gibi.
Muslera melo sneijder falan bu herifin yaninda benim gözümde efsaneler üstüdür. Hatta feghouli da dahil 2 şampiyonluğu var adamın. Bu herifin olduğu her sezon burnumuz boktan çıkmadı.Benim anlamadığım bu herifin biz gençliğinde ne hayrını gördük de hoca bunun 33 yaşındaki halinden medet umuyor? Herifçioğlu daha onuncu dakikada oturma organından solumaya başlıyor yahu!
Onca sene bizde oynadı tek faydası 2008 sezonundaki şampiyonluk. Diğer senelerde hizipçilik ve şımarıklık yapacam diye top mop oynamadı.
Biz kalkmış buna yeni kontrat veriyoruz.
Taraftarın da suçu var. İsmi gündeme geldiğinde bırakın tepki koymayı alınmasını destekleyici mesajlar atıldı. Bu forumda bile gelmesini isteyenler daha fazlaydı.Mustafa cengiz çok direndi ama başaramadi
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi