#66 Arda Turan

Terim'in evlad kontenjanından kulübe zorla alındı ve en kritik maçlarda 11 oynuyo ne yazsak boş

Benim anlamadığım bu herifin biz gençliğinde ne hayrını gördük de hoca bunun 33 yaşındaki halinden medet umuyor? Herifçioğlu daha onuncu dakikada oturma organından solumaya başlıyor yahu!

Onca sene bizde oynadı tek faydası 2008 sezonundaki şampiyonluk. Diğer senelerde hizipçilik ve şımarıklık yapacam diye top mop oynamadı.

Biz kalkmış buna yeni kontrat veriyoruz.

Bunu hiç takıma almamalıydık. Asıl sorun bundan sonra başlıyor. 20 sene başımıza bela olacak. Ne güzel camiasız kalmıştı el öptü diye başımıza bela oldu
Mustafa cengiz çok direndi ama başaramadi

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FT:lan ardaa senin hayallerinde dünyalar kadar büyük müydü?
AT: benimki bu kadar büyük degildi hocam
FT :ahahahaha

40m dolar kasa kolaylığını bu arkadaş sağlıyo sanırsam

Başka bir seçenek bulamıyorum kadroda kalması,tutulması için

Hocam çok seviyorsan al evinde besle bunu.

Seninle tavla falan oynar, o Atletico ve Barcelona anılarını anlatırken sen kahveni höpürdetirsin, sonra sıra sana gelince sen de anılarını anlatırken o da purosunu tüttürür. Arada Fatih Terim s.ker adamı der keyfini yerine getirir, örnek bir evlat işte.

işler iyi giderken çıkıyor maç sonunda anlatıyor anca yok hocamla puro içtik tavla attık falan , gs çiftliği nasılsa size anlatırsın tabi 5 tane yiyince de çıkıp anlatsan keşke niye 5 tane yedik diye .

antremana kotla gel hocayla puro yak sahada dolaş 11 çık
sonra sen gel top oynayacak adamı bu takımda ikna etmeye çalış bu kadar adaletsizlik içinde .

Olduğu sürece şampiyonluk hayal. Hatta bu Herifi direk 11 oynatan yedekte olsa bile kadroya alan takım sittin sene şampiyon olamaz.

Benim anlamadığım bu herifin biz gençliğinde ne hayrını gördük de hoca bunun 33 yaşındaki halinden medet umuyor? Herifçioğlu daha onuncu dakikada oturma organından solumaya başlıyor yahu!

Onca sene bizde oynadı tek faydası 2008 sezonundaki şampiyonluk. Diğer senelerde hizipçilik ve şımarıklık yapacam diye top mop oynamadı.

Biz kalkmış buna yeni kontrat veriyoruz.
Muslera melo sneijder falan bu herifin yaninda benim gözümde efsaneler üstüdür. Hatta feghouli da dahil 2 şampiyonluğu var adamın. Bu herifin olduğu her sezon burnumuz boktan çıkmadı.

zamaninda ua forumda bu herif yüzünden ceza almistim lincoln olayindan.

yeniceri ocaginin basiydi.

ozamanda beri sevmiyorum.

Mustafa cengiz çok direndi ama başaramadi

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftarın da suçu var. İsmi gündeme geldiğinde bırakın tepki koymayı alınmasını destekleyici mesajlar atıldı. Bu forumda bile gelmesini isteyenler daha fazlaydı.

O yüzde yüzlük zam niye yapıldı hala aklımdan çıkmıyor şu soru. Muhtemelen 80 kilo olan bu herifi hali sahada yerim yemin ederim nefes aldırmam. Biz napiyoruz ölüyü mezardan çıkarıp evlendirmeye çalışıyoruz bunun gibi bişey bu. Yıldım bu ortadogu çöplüğünün salak amatörlüklerinden.

Sezona yine bunun kaptanlığinda giriş yapıyoruz şampiyonluğu unutalım yavaştan. Olduğu sezonlar binbir kaosla geçer bu uğursuzun.

Geri
Üst Alt