#66 Arda Turan

Arda Turan: "Canım hocam; ne yazacağımı bilemiyorum çünkü bize ayrılık yok. Biliyorum ki, Fatih Terim hayatınızda ise her zaman daha özelsinizdir, daha mutlusunuzdur."

Arda Turan: "Siz bana en zor zamanlarımda, beni hiç yargılamadan sarıldınız, bana uzanan el oldunuz, evladınızı kucaklar gibi sarıldınız, beni hatalarımla kabul ettiniz, hep ayağa kaldırdınız."

Arda Turan: "Hayatıma ilk dokunduğunuz 1999 yılından bu yana sizinle yaşadığım her an, her hatıra benim için unutulmaz. Siz bana iyi futbolculuk kadar insanlığı, babalığı, dostluğu, arkadaşlığı, liderliği de öğrettiniz."

Arda Turan: "Sizin gölgeniz bize yeter. Merak etmeyin; bakmayı aklımızdan geçirmediğimiz Florya’daki çiçeklere, ağaçlara, duvarlara, banklara, altyapıdaki soyunma odalarına, çocuklarımızın mutfağına, uyuyacaklara yataklara Fatih Terim’in Galatasaraylılığı gibi sahip çıkacağız."

Arda Turan: "Bize hiç unutturmadığınız gibi, biz Galatasaraylıyız, kulübümüze, değerlerimize daima çalışacağız, öğütlerinizi asla aklımızdan çıkarmayacağız, hep hatırlayacağız."

Arda Turan: "Galatasaray’a adadığınız koca bir ömür için çok teşekkür ederim hocam. Sizin evladınız olmaktan hep gurur duyacağım. Sizi çok seviyorum."

1641850141026.webp

Son 10 yılda tarihin en kötü sezonlarından 2 tanesine tanıklık ettik ve ikisinde de bu adam takımın kaptanıydı. İlkinde kariyerinin başındaydı, şimdi ise kariyerinin sonunda. Ve değişen gelişen hiçbir şey yok, aynı lakayıtlık, aynı bilmişlik, aynı sakatlık sorunları, aynı kilo problemleri. Bu adam takımın 10 numarası iken de, takımın abisi iken de hep tepetaklak olduk. Tesadüf müdür? Sanmam. Atletico 'da geçirdiği 2 sezon ile koca kariyerini sözüm ona "yıldız futbolcu" olarak yönetmeyi başardı. İnşallah bu kulübün hiçbir kademesinde kendisine görev verilmez.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu herifin gayesi futbol sonrası gs çatısı altında kendine yer edinebilmek

yeni hoca ile de iyi geçinmek için çabalayacaktır

Hoca öğretmiştir de senin öğrenmiş olduğun büyük muamma. Kiloları sebebi ile kadro dışı bırakılıp, en kısa sürede gönderilmesi elzem .

Hala istifa etmedi mi yoksa ikinci sarı çizmeli mehmet ağa vakası mı geliyor!!

Geri
Üst Alt