#66 Arda Turan

Adamın Gs dan alacaği 8 mılyon tl ye ityacımı var. Yıllardır Barcelona dan 8 m euro maaş alan adam. 2019 Ocak ayında Gs a geleceğim diye Başakşehirden 2 m euro yu bırakıp sözleşmesini fesih eden adam. Düşmanlık yapmak için boş konuşmamak lazım.
Tamam bıraksın o zaman ne duruyor

Arda'nın ne İngilizce'yi ne de İspanyolca'yı iyi konuşabildiğini düşünmüyorum.
Bu konuda Nuri'yi tek geçerim yerliler arasında, tabi Almancı olması eğitim farkı falan bunları da göz önünde bulundurabiliriz. Dortmund'dan Real Madrid'e gitmeden önce İspanyolca dersleri almıştı. Imza atarken İspanyolca konuşmuştu. Sonrasında Liverpool'a kiralık gittiğinde çıktı çatır çatır İngilizce konuştu her yerde. Tam bir profesyonel gerçekten.

Nuri'yi çok severim hem insan hem futbolcu olarak. Keşke son senelerinde bu kadar düşüş yaşamasaydı üst seviyelerde oynamaya devam edebilseydi, 10 numara bir adam gerçekten. Teknik adam olarak başarılı olmasını canı gönülden isterim.

Bu konuda Nuri'yi tek geçerim yerliler arasında. Dortmund'dan Real Madrid'e gitmeden önce İspanyolca dersleri almıştı. Imza atarken İspanyolca konuşmuştu. Sonrasında Liverpool'a kiralık gittiğinde çıktı çatır çatır İngilizce konuştu her yerde.

Nuri'yi çok severim hem insan hem futbolcu olarak. Keşke son senelerinde bu kadar düşüş yaşamasaydı üst seviyelerde oynamaya devam edebilseydi, 10 numara bir adam gerçekten. Teknik adam olarak başarılı olmasını canı gönülden isterim.
Çok iyi bir profesyonel

Gelen teknik direktor kendisi icin sans. Eger gercekten kenarda gorev almak istiyorsa cabalar. Ayrica suanda kaptanlik yapma sansi da dogdu. Hersey kendi elinde.

Hala kovulmadı mı bu şahıs ? Sessiz kalarak tepki çekmeyeceğini zannediyor.

Gideceksin arda efendi! Bu takımda yerin yok..

Yorumlarinizi anlamiyorum gercekten. Herkes futbolculugunu,performansini vb. elestirebilir bunda sikinti yok. ama bir gercek var ve bunu anlamamis olanlara da üzülüyorum kulübün icinde olup da gercekten Galatasarayli olan nadir kisilerden birisi de yakinda sutlanacak. Yöneticisinden tercümanina kadar kuslarla doldurulmus bir kulüp haline geliyoruz ve ben bu durumda Arda Turan'nin Galatasarayligindan süphelenemem.

Lütfen Galatasaraylilara sahip cikin.

Yorumlarinizi anlamiyorum gercekten. Herkes futbolculugunu,performansini vb. elestirebilir bunda sikinti yok. ama bir gercek var ve bunu anlamamis olanlara da üzülüyorum kulübün icinde olup da gercekten Galatasarayli olan nadir kisilerden birisi de yakinda sutlanacak. Yöneticisinden tercümanina kadar kuslarla doldurulmus bir kulüp haline geliyoruz ve ben bu durumda Arda Turan'nin Galatasarayligindan süphelenemem.

Lütfen Galatasaraylilara sahip cikin.
kulübe arda kadar katkısı olmayanlar konuşmasın

ya ömer var hakik cimbomlu kaç senedir küfür yiyor
arda dünya üzerindeki tek cimbomlu futbolcuymuş gibi davranmasın
sabriyle nasıl lincolnü bitirip kaptanlığı aldıklarını ve bunu müteakip takımın ligde can çekişirken sakat olduğunu iddia ettiği zaman zarfında atleticoyla transfer görüşmeleri ifa ettiğini unutmadık. hadi o zmnlar ua denen maganda organizasyonu sırf kız arkadaşına hoş 1 jest tertip ettiği için gereksiz tezahüratlar yaptığı için kendisine bir kredit tanınmıştı. ama akabinde GSnin teklifi komikti lafını etmek suretiyle yine akılları karıştırmıştır. showdan uzak bi şekilde görevini yapması yeter. GSli olduğunu biliyoruz da işin b. çıkmasın arda turan

gökhan dinçin bahsettiği mesajları sen mi yazdın lan.

brutus sen misin

Acilen gönderilmelidir. Bunun gibi Galatasaray'lı olmaz olsun. Hayri abim yukarıda gerekenleri yazmış.

Geri
Üst Alt