Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.976
- 10.477
- 2.223
efsanemiz filan değildir. Bizim çocuktur ama efsane değildir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam bıraksın o zaman ne duruyorAdamın Gs dan alacaği 8 mılyon tl ye ityacımı var. Yıllardır Barcelona dan 8 m euro maaş alan adam. 2019 Ocak ayında Gs a geleceğim diye Başakşehirden 2 m euro yu bırakıp sözleşmesini fesih eden adam. Düşmanlık yapmak için boş konuşmamak lazım.
Bu konuda Nuri'yi tek geçerim yerliler arasında, tabi Almancı olması eğitim farkı falan bunları da göz önünde bulundurabiliriz. Dortmund'dan Real Madrid'e gitmeden önce İspanyolca dersleri almıştı. Imza atarken İspanyolca konuşmuştu. Sonrasında Liverpool'a kiralık gittiğinde çıktı çatır çatır İngilizce konuştu her yerde. Tam bir profesyonel gerçekten.Arda'nın ne İngilizce'yi ne de İspanyolca'yı iyi konuşabildiğini düşünmüyorum.
Çok iyi bir profesyonelBu konuda Nuri'yi tek geçerim yerliler arasında. Dortmund'dan Real Madrid'e gitmeden önce İspanyolca dersleri almıştı. Imza atarken İspanyolca konuşmuştu. Sonrasında Liverpool'a kiralık gittiğinde çıktı çatır çatır İngilizce konuştu her yerde.
Nuri'yi çok severim hem insan hem futbolcu olarak. Keşke son senelerinde bu kadar düşüş yaşamasaydı üst seviyelerde oynamaya devam edebilseydi, 10 numara bir adam gerçekten. Teknik adam olarak başarılı olmasını canı gönülden isterim.
kulübe arda kadar katkısı olmayanlar konuşmasınYorumlarinizi anlamiyorum gercekten. Herkes futbolculugunu,performansini vb. elestirebilir bunda sikinti yok. ama bir gercek var ve bunu anlamamis olanlara da üzülüyorum kulübün icinde olup da gercekten Galatasarayli olan nadir kisilerden birisi de yakinda sutlanacak. Yöneticisinden tercümanina kadar kuslarla doldurulmus bir kulüp haline geliyoruz ve ben bu durumda Arda Turan'nin Galatasarayligindan süphelenemem.
Lütfen Galatasaraylilara sahip cikin.
Türk futbol tarihinin en kariyerli yerli futbolcusu ingilizce ispanyolca var.Simeone,rijkaardTerim,Avcı,Enrique gibi hocalarla çalışmış hasta Gsli hala şuanki topçuluguyla degerlendirip tepki var.Sonra gidip avcı sergen okan farioli hayranliğı yapıyorlar şu kariyer şu donanım hangi isimde var Türkiye'de.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi