#66 Arda Turan

Yorumlarinizi anlamiyorum gercekten. Herkes futbolculugunu,performansini vb. elestirebilir bunda sikinti yok. ama bir gercek var ve bunu anlamamis olanlara da üzülüyorum kulübün icinde olup da gercekten Galatasarayli olan nadir kisilerden birisi de yakinda sutlanacak. Yöneticisinden tercümanina kadar kuslarla doldurulmus bir kulüp haline geliyoruz ve ben bu durumda Arda Turan'nin Galatasarayligindan süphelenemem.

Lütfen Galatasaraylilara sahip cikin.
5 kuruş maddi çıkarımiz yok her hafta bunun göbeğini izlemek için formaya lig tv ye para saçıyoruz. Arda efendi de milyonları götürüyor. Kimse bizim Galatasarayliliğimizi sorgulamasin. Kulüp üzerinden para kazanıp profesyonel davranmayan fiziğine bakmayan herkesi sorgularım

Arda bundan sonra Regista’sın.
Hazırlıklı olun derim.

1642265167993.webp

Gelmesini isteyenler için söylüyorum, küfür edeceksiniz demiştim.

Gscimbom mobil

@Ahmet Özgün Güven
Üstadım bir dönem ardayı tek başına savunurdun bu forumda.. Su anki yorumunu merak ediyorum arda için?
Yazdım aslında başakşehirden geldiği süreçte ahbert ama senin için bir özet yapayım.

Bizde oynadığı dönemde taktir edersin ki kadrolarımız genelde kötüydü özellikle yıllarca kaleci-defans ve orta sahamız olmadan oynadık. Sadece hücum elemanlarımız kaliteliydi. Ama yine de her başarısızlıktan sonra Arda'ya sövüyordu taraftar, hakkında olumsuz beste falan yapıyorlardı takımda doğru düzgün oynayan 3 kişi falan olmasına rağmen. Yaş da 22-23. Hataları yok muydu? Illa ki vardır ama ekstrem şeyler değildi abartıldı, günah keçisi oldu.

Hagi gelmeden önceki sezon "Arda olmasa bu takım küme düşmeye oynar" dedim ertesi sene sakatlandı hiç oynamadı ve ciddi sıkıntı yaşadık hatırlarsak.

Burada avrupada oynayamaz, el freni, çöpe varana kadar olumsuz yorumlar yapılırken tam ispanya ligi topçusu olduğunu Barca'nın sistemine uyacağını falan söylemiş bir insan olarak içim rahat. Saçma sapan haberler, iddialar üzerinden linç edilmesinin bir mantığı yoktu böyle iyi bir oyuncunun. Mantıklı olan sahip çıkmamızdı. Bence özellikle bizim seviyede bir lig için acayip fark yaratacak bir adamdı. O kötü kadrolarla bile double double yapmışlığı vardır. Gittikten sonra Avrupa'da da destekledim herkes gibi.

Sonraki süreçte siyaset, magazin vs derken kendisini bitirdi kesinlikle de geri gelmemesi gerekiyordu ama bunu sportif açıdan bakarak söylüyorum. Fizik ve kafa olarak bitik olduğu belliydi. Zaten bir şey de yapamadı takılıyor öyle.

Yani çok özel bir yeri yok duygusal olarak ama alt yaş gruplarından, manisadan beri Arda'yı takip etmiş birisi olarak söyleyebilirim ki kolay kolay öyle bir oyuncu çıkmaz.

Düşünün alt yapıdan çıkan bir oyuncu, oynamaya başladığı dakikadan itibaren ligde ve avrupada domine etti neredeyse bütün rakiplerini ve kendi takımının açık ara en iyi oyuncusu oldu o sezon.

Kadro dışı bırakılmalı.. İşine saygısı olmayan kişinin bu takımda yeri yok.
bu adamin 2 sene önce florya'ya sokulmasina tepki göstermeyenler bir sey diyemiyor.

omar elabdellaoui 1 yildir futbol oynamamasina ragmen iyi kötü hala fit görünüyor. profesyonel bir sporcu kilosuna dikkat etmeli.

böyle birini yedek kulübesinde dahi bekletmek ciddi disiplinsizlik örnegi olurdu.

Evlat yine yaptı yapacağını yine el öpmüş hocamın adamsın Arda. Evlatçı Arda

Gerek teknik kadro gerek futbolcularımız, hepsine bakıyorum ve bu takımı ayağa kaldıracak tek kişi sensin kaptan.Bir şeyler yap artık lütfen
herif götünü kaldıramıyor rtsh. takımı nasıl kaldıracak ayağa.

Oyuna girse iki al ver yapıp zamanı eritirdi.

Gerek teknik kadro gerek futbolcularımız, hepsine bakıyorum ve bu takımı ayağa kaldıracak tek kişi sensin kaptan.Bir şeyler yap artık lütfen
Bıktırdı sizin şu arda aşkınız yemin ederim kendine saygısı yok 100 kilo olmuş geziniyor koca kulübü nasıl kaldıracak ayağa. Ayrica bu kulübte bulunduğu her sezon kaos eksik olmadı yakamızdan açın bakın geçmişe.

Geri
Üst Alt