Mustafa Güven
Sarı Üye
- 26 Eylül 2021
- 878
- 1.121
- 508
Kadro dışı bırakılmalı.. İşine saygısı olmayan kişinin bu takımda yeri yok.hatay'a götürülmemesi olumlu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro dışı bırakılmalı.. İşine saygısı olmayan kişinin bu takımda yeri yok.hatay'a götürülmemesi olumlu.
Ciddi misinArda bundan sonra Regista’sın.
Hazırlıklı olun derim.
5 kuruş maddi çıkarımiz yok her hafta bunun göbeğini izlemek için formaya lig tv ye para saçıyoruz. Arda efendi de milyonları götürüyor. Kimse bizim Galatasarayliliğimizi sorgulamasin. Kulüp üzerinden para kazanıp profesyonel davranmayan fiziğine bakmayan herkesi sorgularımYorumlarinizi anlamiyorum gercekten. Herkes futbolculugunu,performansini vb. elestirebilir bunda sikinti yok. ama bir gercek var ve bunu anlamamis olanlara da üzülüyorum kulübün icinde olup da gercekten Galatasarayli olan nadir kisilerden birisi de yakinda sutlanacak. Yöneticisinden tercümanina kadar kuslarla doldurulmus bir kulüp haline geliyoruz ve ben bu durumda Arda Turan'nin Galatasarayligindan süphelenemem.
Lütfen Galatasaraylilara sahip cikin.
Arda bundan sonra Regista’sın.
Hazırlıklı olun derim.
Bence bu rolü en iyi becerebilecek adam

Yazdım aslında başakşehirden geldiği süreçte ahbert ama senin için bir özet yapayım.@Ahmet Özgün Güven
Üstadım bir dönem ardayı tek başına savunurdun bu forumda.. Su anki yorumunu merak ediyorum arda için?
bu adamin 2 sene önce florya'ya sokulmasina tepki göstermeyenler bir sey diyemiyor.Kadro dışı bırakılmalı.. İşine saygısı olmayan kişinin bu takımda yeri yok.
Gerek teknik kadro gerek futbolcularımız, hepsine bakıyorum ve bu takımı ayağa kaldıracak tek kişi sensin kaptan.Bir şeyler yap artık lütfen
herif götünü kaldıramıyor rtsh. takımı nasıl kaldıracak ayağa.Gerek teknik kadro gerek futbolcularımız, hepsine bakıyorum ve bu takımı ayağa kaldıracak tek kişi sensin kaptan.Bir şeyler yap artık lütfen
Takım öyle bir hal aldı ki silah zoruyla da kaldırsa bir şey demem artık.herif götünü kaldıramıyor rtsh. takımı nasıl kaldıracak ayağa.
Bıktırdı sizin şu arda aşkınız yemin ederim kendine saygısı yok 100 kilo olmuş geziniyor koca kulübü nasıl kaldıracak ayağa. Ayrica bu kulübte bulunduğu her sezon kaos eksik olmadı yakamızdan açın bakın geçmişe.Gerek teknik kadro gerek futbolcularımız, hepsine bakıyorum ve bu takımı ayağa kaldıracak tek kişi sensin kaptan.Bir şeyler yap artık lütfen