#66 Arda Turan

Gole ihtiyaç duyduğumuz maçlarda ısrarla oyuna alınması sabrımızı zorlamakta

Çok kilolu,1 ay oldu giresun maçı hadi sakatlık dönüşüydü,verememiş hala dahada şişmiş, sporcu olmayan insanlar bile kilosuna daha fazla dikkat ediyor yazık gerçekten.

8 milyon alıyor mevzusunu tanselde anlattı bugun, geçen sene para ödenmemiş ardaya onu eklemişler bu seneye, @Keramettin TANRIVERDİ bahsetmiştin adminim haber doğru.

Çok kilolu,1 ay oldu giresun maçı hadi sakatlık dönüşüydü,verememiş hala dahada şişmiş, sporcu olmayan insanlar bile kilosuna daha fazla dikkat ediyor yazık gerçekten.

8 milyon alıyor mevzusunu tanselde anlattı bugun, geçen sene para ödenmemiş ardaya onu eklemişler bu seneye, @Keramettin TANRIVERDİ bahsetmiştin adminim haber doğru.
Kendisini zerre sevmem, geldi diye takımdan da soğudum ama para peşinde koşacağını sanmam. Muhtemelen Ömer Bayram'ın sözleşmesinde de benzer durum oldu.

Bir an evvel gönderilmesi gerekiyor. Futbol Arda’yı bırakmış Arda Futbol oynuyor.

Para için geldiğini bende düşünmüyorum. Asıl gelme sebebi başakşehirde camiasız kalmıştı. Arena dahil gittiği her sahada yuhlanıyordu. Bu şekilde futbolu bırakması sonrası için iyi olmazdı. Terim de bu yüzden aldı zaten. Taraftarla barıştırırm, şampiyon filan da olursak şampiyon takımın kaptanı olarak futbolu bırakır, taraftarla barışır sonra yardımcım olur demiştir, ama yemedi.

Lütfen kaynakçılığa geri dön.
20220207_125052.webp

Felaket utanmaz biri ya da kendisi cok zeki olmadigindan herkesi kendi gibi saniyor

böyle bir son düşünmüyordum kendisi adına. geçtiğimiz yıl şampiyon olur bırakır diyordum olmadı. malesef kendine tanınan şansı iyi kullanamadı. güzel bir imaj düzeltme olacaktı kendisi için. taraftarın gönlüne girme adına da aynı zamanda.

Geri
Üst Alt