#66 Arda Turan

Özel olarak motive etmis oyunculari, mac sonu konusmasindan belli yok mahcup etmediniz filan. Bu ardayi zamaninda atletico madride kacmasindan ve sonrasinda swkiztas formasini giymesinden beri sevmem. Sonrasindada sekiztas hakkindaki söylemleri.
Geri gelip bu takimda forma giymesinide istememistim. Ben yanilmam bu sahis Galatasarayli filan degil..
Senin o deli gibi kosan hayvan gibi fauller yapan thiamini tayfurunu fenerli kalecini eziklerin macinda görecegim arda efendi

Takımı çok iyi oynamadı ki, biz kaçırdık elimizden. Fb'den puan alması mucize olur. Onun dışında çok yolu var henüz.

Evli kadına sarkıntılık edip silahla hastane basmış ve gazeteciyi dövmüş birini çok büyütüyorsunuz. Eskiden bizde top oynadı, gitti.

Ne büyük kaptan, ne efsanemiz.

Oyun olarak Okan hoca tokatladı bunu. Sadece şanssız ve kötü hakem vardı.

20-21 son 2 maç Denizli ve Malatya maçlarında Onyekuru ve Kerem'den fazla süre buldu. Bir bok da yapamadı. Puh

Özel olarak motive etmis oyunculari, mac sonu konusmasindan belli yok mahcup etmediniz filan. Bu ardayi zamaninda atletico madride kacmasindan ve sonrasinda swkiztas formasini giymesinden beri sevmem. Sonrasindada sekiztas hakkindaki söylemleri.
Geri gelip bu takimda forma giymesinide istememistim. Ben yanilmam bu sahis Galatasarayli filan degil..
Senin o deli gibi kosan hayvan gibi fauller yapan thiamini tayfurunu fenerli kalecini eziklerin macinda görecegim arda efendi
bjk formasi ne zaman giydi yahu? Basaksehir'de oynamadi mi?

bjk formasi ne zaman giydi yahu? Basaksehir'de oynamadi mi?
6281c00245d2a0515876909c.webp

Ha su uyduruk soz verdigi ani diyorsunuz. Formayi giydi diyince o kulupte oynadi anlami geliyor insanin aklina.
Ne sözü. Barça'da oynarken transfer sorusuna fb olmaz ama jk olur sempatim var, yükselenim jk demişti. Formayı da giymiş, pozunu vermiş.

Biosuna Sadece Galatasaray yazan adamın yapacağı şeyler değil bunlar. Efsane sözüne gelince kendini zaten GS efsanesi olarak görmüyor, bizim taraftar neye dayanarak bunu yazıyor anlamsız.

fatih terim'e yalvardı yakardı giderayak galatasaray'a kapak attı. taraftar nezdinde hikayeden biridir. ozan kabak ne kadar efsaneyse bu da o kadar efsane bonservis getirmesi dışında faydasız biri. umut bulut, yasin öztekin'in çok daha fazla faydası olmuştur takıma.

Ne sözü. Barça'da oynarken transfer sorusuna fb olmaz ama jk olur sempatim var, yükselenim jk demişti. Formayı da giymiş, pozunu vermiş.

Biosuna Sadece Galatasaray yazan adamın yapacağı şeyler değil bunlar. Efsane sözüne gelince kendini zaten GS efsanesi olarak görmüyor, bizim taraftar neye dayanarak bunu yazıyor anlamsız.
"Avrupa'da Beşiktaş'a gönülden basarılar dualarımız onlarla Süleyman Seba nın anısına... " demis.

İşte yazdığım mesaj ile örtüşüyor. Bir ara Jk'ye yanlamaya çalıştı. GS'nin teklifi komikti dediği zamanlar.
E tamamsorun ne? Adam efsane falan degil zaten. Altyapidan yetismis, bizim gibi kulubu hisseden bir GSli. Cok hata yapti, bu yuzden bir turlu isinamadik. Bayagi falsosu oldu. Ama bugun macta bir terbiyesizlik yapmadi benim gordugum.

E tamamsorun ne? Adam efsane falan degil zaten. Altyapidan yetismis, bizim gibi kulubu hisseden bir GSli. Cok hata yapti, bu yuzden bir turlu isinamadik. Bayagi falsosu oldu. Ama bugun macta bir terbiyesizlik yapmadi benim gordugum.
Formayı nerde giydi diyince atayım dedim de uzadı. Maçla ilgili görüşümü yukarda yazmıştım, bence aşırı motive olmuş, takıma da zamana oynayın, soğutun demiş. Terbiyesizlik mi değil.

Jk forması giymiş olması sorun.
Yükselenim Jk, onlara giderim demiş olması sorun. Aynı dönemde ''GS'nin teklifi komikti'' demişti.

Özel hayatı hariç tutarak bize katkılarından dolayı saygı duyarım, ülkeden çıkan en büyük yetenektir, ama biosuna yazdığı ''Sadece Galatasaray'' geleceğe yönelik atılmış bir şey ve samimi gelmiyor. Zamanında sadece GS değildi misal, emeklilik zamanı böyle oldu.

Tjk'den tayfur sebebiyle son dk'da puanı alamamıştı. Ama tam kadroydu.

Bakalım fb'ye karşı ne yapacak?!

Aferin GS'dan puanı aldın. Fbli hakemlerine dua edersin artık.

Yatmasın bize elbet ama şl finali gibi motive olup kendini şikecilere karşı aklama çabasına girmesi enteresandı. Şikecilerin medya ve sosyal medya operasyonlarına çok prim veriyoruz ve ciddiye alıyoruz malesef. Amaçları rakibi gaza getirmekti ve başardılar işte

Geri
Üst Alt