#66 Arda Turan

İlk şahıs olmasaydı bugün futbolla ilişiğini kesip Fenerlilerin şampiyonluklarını izliyordun ha evet Tudor gibiler gsye yakışmıyor

ben senin gibi skor taraftarı mıyım üstad hagi hocayken samiyene gidiyorduk cana-mustafa sarpı izlemek için. Şovunu başkalarına yap okanboy

10 tane yiyecekti takımı,eksikleri bahane.
Bizde de kaan,jakobs ve icardi yok 11den.abdulkerim sakatlanıp cikti üstelik.sagbeksiz ve solbeksiz sahaya çıkmış bi Galatasaraya bu kadar ezilmesi iyi değil.sansa berabere kaldi.fb macinda inşallah puan alır.

yaw bırakalım saçma sapan yorumları taraftar profili iyice şikecilere benzedi

arda safkan galatasaraylı, herifin gsliliğini sorgulayan çoğu taraftarı da cebinden çıkarır. fatih hoca diyordu ya eline ahlaksızlık fırsatı geçmemiş kişilerin çok ahlaklıyım diye ahkam kesmesine gezmesine gerek yok, o hesap.

gsden 5 yese nasıl gsye hoca olacak? bjk maçında thiam yüzünden galibiyeti kaçırdı adam. bizim eşşekler 10 tane karşı karşıya kaçırınca arda bjkli mi oldu :d

volkanın fenere yaptığı gibi üçlü çıkıp 5 yese alkış mı tutacaktık? az biraz mantıklı olun fenerlileşmeyin

karakterini seversin sevmezsin itici gelir vs o ayrı ama ardanın gsliliğini sorgulayacak durumda olmak için önce 5 katı maaş alacağın yeri reddedip küfür yediğin takımda oynaman lazım

safkan gsli adam eşek kadar herif olmuşken neden jk forması giyip poz verir, orada oynarım diyebilir ya.

zamanında bizimle bağını neredeyse tamamen koparmadı mı? terim'in elini öpüp af dileyince yine ''sadece galatasaray'' oldu.

Beşiktaş'a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş

arda da okan da safkan gsli falan değildir. hocalık yapabilirler ama gsli derseniz taraftar gibi düşünmeyi siz bırakın bence.

dün 5-0 yenilse de aynıydı bu durum, şimdi de aynı. takımı da yattı işte niye savunuyorsunuz ki sanki çirkefliğe başvurmadılar gibi.

şikeci kafasıyla alakası yok şunun.

bu kafayla gidersek o zaman fatih terimde gsli değildir, arda, okan hiçbiri gsli değildir.

hocanın kızı emre belözün kuzeniyle evli, fenere dilenme yayınları açan acunun manevi babası gibi takılıyordu bi ara.. gsde görevliyken başkandan gizli milli takımla görüşüyordu felan.

bağını arda tek taraflı keyfi yere mi kopardı yoksa kaptanlık yaptığı kulübün taraftarı siyaset zart zurt olaylarından medya algısının da gazına gelip herife ana avrat dümdüz gittiği için mi koptu?

elmayla armudu karıştırmamak lazım. bu adamların bu işten para kazandığını unutuyorsunuz. okan hocanın oğlunun ne kadar gsli olduğu ortada, gerisi fasa fiso.

metin oktayda zamanında fb forması giydi taşlayalım o zaman :d

kafanızda gsli olmanın standardını bülent korkmaz hasan şaş koyarsanız futbol camiasında gsli kalmaz

Topçularına futbolun şey gibi yerde yatarak oynanmadığını en önce öğretmen lazımdı

bu kafayla gidersek o zaman fatih terimde gsli değildir, arda, okan hiçbiri gsli değildir.

hocanın kızı emre belözün kuzeniyle evli, fenere dilenme yayınları açan acunun manevi babası gibi takılıyordu bi ara.. gsde görevliyken başkandan gizli milli takımla görüşüyordu felan.

bağını arda tek taraflı keyfi yere mi kopardı yoksa kaptanlık yaptığı kulübün taraftarı siyaset zart zurt olaylarından medya algısının da gazına gelip herife ana avrat dümdüz gittiği için mi koptu?

elmayla armudu karıştırmamak lazım. bu adamların bu işten para kazandığını unutuyorsunuz. okan hocanın oğlunun ne kadar gsli olduğu ortada, gerisi fasa fiso.

metin oktayda zamanında fb forması giydi taşlayalım o zaman :d

kafanızda gsli olmanın standardını bülent korkmaz hasan şaş koyarsanız futbol camiasında gsli kalmaz

elma armut burda karışmış asıl. efsanemiz metin oktay örneği kel alaka olmuş ciddi yazdığını düşünmesem de.

ben okan jkli, arda jkli demiyorum, safkan gsliler, camianın çocukları gibi şeylere katılmıyorum sadece. hep 2. kapıyı aralık bırakanlar benim nazarımda bu camianın çocuğu değildir. hocalık yapabilirler, gelirler yanlışıyla iyisiyle destekler veya eleştiririz.

senin dediğin gibi bu işten milyonlar kazananlar için bu ifadeler bana geçmiyor. hele hele geçmişinde böyle olayları, demeçleri olanlar için hiç geçmiyor. gs taraftarı ile sorun yaşadı diye camiaya sırt çevirmesi, açıklamaları onu haklı yapmıyor.

ben o açıklamaları yapan birinin gsliliğini sorgularım, okan buruk'un bizden ayrılışını da sorgularım. cebinden falan da çıkartamazlar taraftarlığımı :d

ha bu arada benim kafamda gsli olma standartı epey yüksek bu konuda haklısın. misal geçen terim'e de bizde çalışmadığı sürece camianın içinden geçseler elini taşın altına koymaz, tek açıklama yapmaz demiştim. imparatora gsli değil demem, o kadar da değil, ama bu eleştiriyi de yapabiliriz heralde.

En büyük hedefi gs nin başına geçmek.. Geçebilmesi için de okan buruk'un dolayısıyla takımın kötü gitmesi lazım.. Bunun için ufak da olsa bir adım atmış oldu...Arda iyi bir galatasarayli ama insan psikolojisi böyle düşünebilir anlayabiliyorum.. Terim gibi o da futbolculuk kariyerinde çok başarılı olamadı bu kulüpte ve bunu antrenör olarak telafi etmek istiyor..

Bu rezil herif gelen geçenin yendiği 8taşa da domalmıştı demi? Geçen sezon da rotasyon yapıp kupada domaldı

Halil,tayfur ve dorukhanin ekstra mücadelesi garipti

Geri
Üst Alt