#66 Arda Turan

gözümüzde feramuzdan farkın kalmadı be kapom

Mourinho kendisini övmüş, şimdi maçtan önce sarmaş dolaş kaleden pas ile çıkmaya çalışan sevgi pıtırcığı Eyüp'ü 3-4 yediğinde gevrek gevrek gülüp Fenerbahçe çok iyi takım ama biz de Gassaraylıyız dersin göğsünü gere gere. Tarih boyunca 1 kez bile bizim lehimize iş yapmadın, biz bu takımın gerçek sahipleriyiz, Sami Yen'in sidik kokulu tribünlerinden bugüne kadar kalan tek kuruşumu dahi bu takıma verip yüzlerce kavga vermiş biriyim ve benim gibi bir çokları var biliyorum, ayrıca şunu da çok iyi biliyorum ki biz seni çok iyi tanıyoruz Arda Efendi!

Hata bu hıyarda değil yav. Milyon xg gol fırsatı verdi. Okan’a sormak lazım 3 senedir milyon xg’den neden gol çıkaramıyor takımı. Xg/gol oranı en verimsiz teknik adam olabilir yeryüzünde.

arda'lık bir durum yok, kaçırdığımız gollere yanalım. 8 gol atacağımız maç 2-2 bitti

Kime yazacak ki renktaş? Hoca bu işler için var.
Abi bitiricikle hocanin yakindan uzaktan alakasi yok. Oyuna sovsen anlarim hucum organizasyonlarina kizsan anlarim kale dibindeki olayi nasil hocaya bağlarsin. O zaman guardiola ile 1 sene calissin topcular jelert jardel gibi bitiricilige mi kavuşacak

Geri
Üst Alt