#66 Arda Turan

Hakem, atmosfer, futbolcuların rahatlığı gibi bahaneler sunmamış mı ilk maça? Çok ayıp yakışmadı.

Ardadan ne kadar nefret ettiğimi bilenler bilir ama aslolan gsdir

Ben oynattığı oyunda ışık gördüm (alıcı gözle ilk kez palace maçını izledim yarım saat)

Fabregas ve başka bazı tdler var asıl istediğim ama onlar olmayacaksa kendisinin denenmesine hayır demeyeceğim
İlk dakikadan başlarsın sallamaya.

Galatasaray’ın size olan ilgisiyle ilgili konuşmalar doğru mu?

🎙️ Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan: "Bu benim için konuşması pek rahat bir konu değil; çünkü ben Galatasaray’ın bir evladıyım ve şu an orada harika bir teknik direktör, tarihe geçmiş bir hoca var. Ben ve yakınlarım onu her zaman destekliyoruz, aklımızdan asla böyle bir şey geçmedi. Şu an Galatasaray için en iyi seçeneğin o olduğunu düşünüyorum." (Anadolu Ajansı)

Büyük hoca olabilecek mi hala emin değilim ama TRde futbolu en iyi bilen ilk 3 kişiden biri olduğu kesin

Büyük hoca olabilecek mi hala emin değilim ama TRde futbolu en iyi bilen ilk 3 kişiden biri olduğu kesin

Büyük hoca olmak için çok ciddi törpülenmesi gerekiyor. Arda her zaman çok zeki bir adam oldu ama biraz sakinliğe ihtiyacı var. Kendisi burada TD olsa sezon içerisinde istifa edebilecek bir duygusallığa sahip. OB’nin o umursamaz tarafına sahip olmak zorunda

Dünkü maçtan bağımsız daha çok ekmek yemesi lazım.

Öyle hop diye GS'ye gelemez kimse.

Dünkü maçtan bağımsız daha çok ekmek yemesi lazım.

Öyle hop diye GS'ye gelemez kimse.

İnsanların anlamadığı şey şu. Bu iş futbolculuk kariyerine veya 2-3 röportaja bakıp etkilenip yapılacak bir şey değil.

Bugün dibine kadar eleştirdiğimiz Okan Buruk buraya gelmeden önce ne Arda ne Riera daha hiçbirinin yapamadığı şeyleri yaparak geldi.

OB sırf camianın evladı diye İsmail Kartal gibi gelmedi bu takımın başına. OB İBB ile sporting’i eledi mesela, Akhisar’la ztk kazandı, lig şampiyonu oldu, Rize’ye oynattığı top bence bi Anadolu kulübünün oynayabileceği en iyi oyunlardan birisiydi genel olarak vs

Okan Buruk en az bir sezon daha bizimle zaten. Ve giderse ilk tercihim mutlaka Arda olur.

İnsanların anlamadığı şey şu. Bu iş futbolculuk kariyerine veya 2-3 röportaja bakıp etkilenip yapılacak bir şey değil.

Bugün dibine kadar eleştirdiğimiz Okan Buruk buraya gelmeden önce ne Arda ne Riera daha hiçbirinin yapamadığı şeyleri yaparak geldi.

OB sırf camianın evladı diye İsmail Kartal gibi gelmedi bu takımın başına. OB İBB ile sporting’i eledi mesela, Akhisar’la ztk kazandı, lig şampiyonu oldu, Rize’ye oynattığı top bence bi Anadolu kulübünün oynayabileceği en iyi oyunlardan birisiydi genel olarak vs

Beğenmedimiz (ben dahil) Okan'ın seviyesinden daha çok ama çok uzak Arda.

Basamak basamak yükselsin başarılar elde etsin sonra bakılır.

Ama Okan'ın yerine bunu istemek büyük saçmalık kesinlikle.

Walla brezilyalı 19-20 yaşındaki veletlerle ordan oraya trenle gidip dominant top oynatmak kolay değil
Ekibi ne yaptığını iyi bilir hüviyetindeydi
Sahaya yerleşimleri ve topu hedefli bi şekilde çevirmeleri ile arzu ettiğimiz oyunu oynatabilir şeklinde bir değerlendirmeye tabi tutulabilir gibiydi.

Lig sonuncusu ile deplasmanda maçı var
Saat 15 30

1 puan yetecek şampiyonluğa

Geri
Üst Alt