- 17 Eylül 2018
- 20.430
- 23.358
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayrampaşa çocuğurakibi inanılmaz rehavete sokmuş. usta işi bir açıklama
İlk dakikadan başlarsın sallamaya.Ardadan ne kadar nefret ettiğimi bilenler bilir ama aslolan gsdir
Ben oynattığı oyunda ışık gördüm (alıcı gözle ilk kez palace maçını izledim yarım saat)
Fabregas ve başka bazı tdler var asıl istediğim ama onlar olmayacaksa kendisinin denenmesine hayır demeyeceğim
bunlar akıllanmaz rengimİlk dakikadan başlarsın sallamaya.
Büyük hoca olabilecek mi hala emin değilim ama TRde futbolu en iyi bilen ilk 3 kişiden biri olduğu kesin
Dünkü maçtan bağımsız daha çok ekmek yemesi lazım.
Öyle hop diye GS'ye gelemez kimse.
İnsanların anlamadığı şey şu. Bu iş futbolculuk kariyerine veya 2-3 röportaja bakıp etkilenip yapılacak bir şey değil.
Bugün dibine kadar eleştirdiğimiz Okan Buruk buraya gelmeden önce ne Arda ne Riera daha hiçbirinin yapamadığı şeyleri yaparak geldi.
OB sırf camianın evladı diye İsmail Kartal gibi gelmedi bu takımın başına. OB İBB ile sporting’i eledi mesela, Akhisar’la ztk kazandı, lig şampiyonu oldu, Rize’ye oynattığı top bence bi Anadolu kulübünün oynayabileceği en iyi oyunlardan birisiydi genel olarak vs