66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha geçenlerde King Crimson'ı babalar gibi şampiyonluk kürsüsüne taşıdım mariah değil carrey değil baldır bacak hiç değil King Crimson bu :D :D Ve bunu yaparken yarışma organizatörü kimmiş @Eray ÖZTÜRK komodin beyefendisine sor bakayım ne cevap verecek :D

Yahu bizim tüm şampiyonluklar kalite kokuyor. Kürsü işgali de öyle idi. Bizde baldır bacak tekno kucak falan yok şükürler olsun. Kaliteli lobiyiz :D

Gerçekten ya herro ya merro bir eser ile giriyorum. :D

Umarım beklediğim etkiyi yapar. Kazanırsam 8 şampiyonluğum bir yana bu ayrı bir yana olacak. :)

Bunun şerefine yeminimi bir kez daha bozup yarışma bile yapabilirim gaza gelip. :oley:

Daha geçenlerde King Crimson'ı babalar gibi şampiyonluk kürsüsüne taşıdım mariah değil carrey değil baldır bacak hiç değil King Crimson bu :D :D Ve bunu yaparken yarışma organizatörü kimmiş Eray ÖZTÜRK komodin beyefendisine sor bakayım ne cevap verecek :D

Bilakis şikenin dibine vuran benim zaten :D :D
Bu sözleri o zaman duysaydım çeşitli hile, desise ve bizans oyunlarıyla seni alaşağı ederdim. Şikeye karşı şike.

Tapatalk

Gerçekten ya herro ya merro bir eser ile giriyorum. :D

Umarım beklediğim etkiyi yapar. Kazanırsam 8 şampiyonluğum bir yana bu ayrı bir yana olacak. :)

Bunun şerefine yeminimi bir kez daha bozup yarışma bile yapabilirim gaza gelip. :oley:

Seni şampiyon yaptırmayacağız :asd22:

Daha yasaklı olmayan şarkıyla katılamıyorsun Eray'cım o dediğin nasıl olacak? :D :D
Ben zarf atıyorum. Ya yerlerse diye ama yemiyorlar genellikle.

Bu arada bu yarışma sonunda aldığımız zaferle pörsükler ve mırnavları kirçleyip asit çukuruna atacağız. Yol yakınken bavullarınızı hazırlayıp kazananlar safında yerinizi alın derim. :D

Tapatalk

O değil de benim parça efso he. Yiyecem hepinizi :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt