66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA deneme kurasında düştüğümüz grup;

PSG
Real Madrid
Galatasaray
Malmö

Eyvah eyvah eyvah :D :D

Göktuğ bir komodo, komodonun yerine bir kedi sokma çabası güderek, ne kadar tarafsız olduğunuzu gözler önüne serdiniz sn Aycan. Bu yüzden tez bir zamanda kellenizi ebediyete kavuşturacağımı, değerli yarışma üyelerine belirtmek istiyorum.

Sıkar ;)

Hes var mı Hes ?

O HES'lerin yüzünden burnumuz sudan çıkmıyor zaten. :)

Artvin'e kadar gelip de Gürcistan'a nasıl gelmiyorsun?

Shen ra nairi kartveli xar lan? :D

Olum daha 2 gün olmadı geleli ben geldim sel oldu zaten biraz toparlansın geçeceğim ama oraya kadar gelir miyim bilemem :D

Bu arada bizim alt kat mülteci kampı gibi fındık toplamaya gelmişler hemşoların selamını söyleyeyim mi :D

O HES'lerin yüzünden burnumuz sudan çıkmıyor zaten. :)

Olum daha 2 gün olmadı geleli ben geldim sel oldu zaten biraz toparlansın geçeceğim ama oraya kadar gelir miyim bilemem :D

Bu arada bizim alt kat mülteci kampı gibi fındık toplamaya gelmişler hemşoların selamını söyleyeyim mi :D

Gelirsen bildir. Ayaküstü de olsa bi görüşelim.

Söyle gitsin. :D Akıllı olsunlar. Yüzümüzü, ülkemizin adını kara çıkarmasınlar. :D

Mention atan herkese teşekkür ederim, yarım saat kadar önce tatilden döndüm pek halim yok ama yer falan açılırsa talibim :)

Uzun süre sonra bir Türkçe parçaya oy vereceğim. Biraz evvel rakı içerken aynı parçayı dinliyordum. Pes dedirtti :) Arkadaşın zamanlamasını tebrik ederim :)

Sampiyonlar Ligi izlerken firsattan istifade sinsi lobiler hemen yerime kendi adamlarini yerlestirmeye calismislar. Ama bir Komodo Ejderi bunu yemez! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt