66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. tercih hiç şüphesiz tekirdağ olmalıdır, lakin kavun karpuz, limon-yoğurt ve peynir ile hafifçe çakır keyif olmak isteniyorsa efe yaş üzüm rakısıda gayet iyi bir seçenektir.

Dikkat ettiyseniz; bana göre veya bence demedim, kesinlik ifade eden cümle kurdum.

1. tercih hiç şüphesiz tekirdağ olmalıdır, lakin kavun karpuz, limon-yoğurt ve peynir ile hafifçe çakır keyif olmak isteniyorsa efe yaş üzüm rakısıda gayet iyi bir seçenektir.

Dikkat ettiyseniz; bana göre veya bence demedim, kesinlik ifade eden cümle kurdum.

Mehmet'cim tatil sana yaramış :D

Erman Türker haftasonu 500 bin TL veren kupon yapmayı planlıyorum sana da yollayım mı ? :D:D

Bu arada sana verdiğim kupona baktım, kılpayı kaçırmışsın 20 küsür bin TL'yi 5 maç daha tutaymış alıyormuşsun parayı :D

Tekirdağ, Yeni vs... pek farketmez. Denize sıfır olsun, levrek olsun, kalamar olsun, karides olsun hatta mümkünse çoban salata ve haydari de olsun ve hatta mümkünse fonda fasıl olsun tekirdağ, yeni, kulüp hiç farketmez her türlü gömerim acımam :D

@Erman Türker haftasonu 500 bin TL veren kupon yapmayı planlıyorum sana da yollayım mı ? :D:D

Bu arada sana verdiğim kupona baktım, kılpayı kaçırmışsın 20 küsür bin TL'yi 5 maç daha tutaymış alıyormuşsun parayı :D
Hiç sorma çok yandım ben de ama kısmet değilmiş sağlık olsun :D :D

Tekirdağ, Yeni vs... pek farketmez. Denize sıfır olsun, levrek olsun, kalamar olsun, karides olsun hatta mümkünse çoban salata ve haydari de olsun ve hatta mümkünse fonda fasıl olsun tekirdağ, yeni, kulüp hiç farketmez her türlü gömerim acımam :D

Ne pis adam çıktın la sen. Azıcık seçici ol.

Mehmet'cim tatil sana yaramış :D

Valla 2.5 gün süreli kısa bir tatil oldu ama iyi oldu. Hayatımda ilk kez koca yazı denize girmeden geçirdim ve bunun bir zorunluluk olmadığını keşfettim, meğer her yıl denize girmek gerekmiyormuş :D bakalım daha neler öğreneceğiz.

Valla 2.5 gün süreli kısa bir tatil oldu ama iyi oldu. Hayatımda ilk kez koca yazı denize girmeden geçirdim ve bunun bir zorunluluk olmadığını keşfettim, meğer her yıl denize girmek gerekmiyormuş :D bakalım daha neler öğreneceğiz.

Açıkçası kendini dağlara vurmak daha keyifli oluyor. Gireceksen suya buz gibi şelale dibinde girmek daha keyifli. Neyse yaşlanıyorsun işte işin özü bu :D

Rakının yanında benim tercihim Arnavut ciğeridir :D

Sen rakı bulamazsan, kolonyağını da kafaya dikersin.

Tapatalk

İçki kültürüm cidden hiç yok. :D

Mevzuya Fransız kaldım bu yüzden:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt