- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Hepiniz mi içiyorsunuz yav, bilseydim ben de kurardım çilingir sofrasını![]()
Yarışma başlığı mı rakı sofrası mı belli değil

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepiniz mi içiyorsunuz yav, bilseydim ben de kurardım çilingir sofrasını![]()
1. tercih hiç şüphesiz tekirdağ olmalıdır, lakin kavun karpuz, limon-yoğurt ve peynir ile hafifçe çakır keyif olmak isteniyorsa efe yaş üzüm rakısıda gayet iyi bir seçenektir.
Dikkat ettiyseniz; bana göre veya bence demedim, kesinlik ifade eden cümle kurdum.
Hiç sorma çok yandım ben de ama kısmet değilmiş sağlık olsun@Erman Türker haftasonu 500 bin TL veren kupon yapmayı planlıyorum sana da yollayım mı ?![]()
Bu arada sana verdiğim kupona baktım, kılpayı kaçırmışsın 20 küsür bin TL'yi 5 maç daha tutaymış alıyormuşsun parayı![]()
@Erman Türker haftasonu 500 bin TL veren kupon yapmayı planlıyorum sana da yollayım mı ?![]()
Bu arada sana verdiğim kupona baktım, kılpayı kaçırmışsın 20 küsür bin TL'yi 5 maç daha tutaymış alıyormuşsun parayı![]()
Tekirdağ, Yeni vs... pek farketmez. Denize sıfır olsun, levrek olsun, kalamar olsun, karides olsun hatta mümkünse çoban salata ve haydari de olsun ve hatta mümkünse fonda fasıl olsun tekirdağ, yeni, kulüp hiç farketmez her türlü gömerim acımam![]()
Mehmet'cim tatil sana yaramış![]()
Valla 2.5 gün süreli kısa bir tatil oldu ama iyi oldu. Hayatımda ilk kez koca yazı denize girmeden geçirdim ve bunun bir zorunluluk olmadığını keşfettim, meğer her yıl denize girmek gerekmiyormuşbakalım daha neler öğreneceğiz.
O masaya oturacak dostlarda seçiciyimdir kardeşim ve bu hepsinin önündedir sen iyi bilirsinNe pis adam çıktın la sen. Azıcık seçici ol.
Haftasonu oluyordum zaten kılpayı kaçtıCidden yaramış@Erman Türker koş zengin olacaksın.
Haftasonu oluyordum zaten kılpayı kaçtıAdama garanti kupon yap dedim hakikaten garanti kupon yaptı
![]()
![]()
Sen rakı bulamazsan, kolonyağını da kafaya dikersin.Tekirdağ, Yeni vs... pek farketmez. Denize sıfır olsun, levrek olsun, kalamar olsun, karides olsun hatta mümkünse çoban salata ve haydari de olsun ve hatta mümkünse fonda fasıl olsun tekirdağ, yeni, kulüp hiç farketmez her türlü gömerim acımam![]()
Onu yapsam beşiktaşlı olurdumSen rakı bulamazsan, kolonyağını da kafaya dikersin.![]()
Tapatalk
Onu yapsam beşiktaşlı olurdumBeşiktaşlı Ozan'a sor o iyi bilir
![]()
Yap kardeşim yap lakin Mehmet Arslaner kardeşimin kuponu kadar garanti olmasın mümkünseCuma günü ben yapayım sana bir kupon.![]()
Ozan Tokgöz Adam 5 TL'ye 500-600 TL veren ''garanti'' kupon istedi, bende 21 bin TL'lik kupon yaptımHaftasonu oluyordum zaten kılpayı kaçtıAdama garanti kupon yap dedim hakikaten garanti kupon yaptı
![]()
![]()