- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Sonuçları beğenmezsem 1 Eylülde yarışmayı yenileyeceğim
ley:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp mü Efe miUzun süre sonra bir Türkçe parçaya oy vereceğim. Biraz evvel rakı içerken aynı parçayı dinliyordum. Pes dedirttiArkadaşın zamanlamasını tebrik ederim
![]()
Kulüp mü Efe mi
Kulüp mü Efe mi
Tekirdağ dan başka rakı mı içilir yav![]()
Sonuçları beğenmezsem 1 Eylülde yarışmayı yenileyeceğimley:
Kulüp içilir ağabey. Tekirdağı çok severim ama Kulüp'ün boğazda bıraktığı o ince tat bir başkadır.
Ben güldüm, esprin rağbet görmedi diye üzülme abi![]()
Sen güldüysen espri kötüdür be yav![]()
Bir tadına bakalım o zaman, ben Tekirdağcıyımdır.
Tavsiye ederim ağabey cidden. Bir dene derim. Bende ikisi harici içemiyorum zaten![]()
Zaten bende gülmemiştim, büyüklerin gönlünü hoş tutmak lazım diye şey ettiydim.![]()
Bizim arkadaş grubunda bazıları da Yeni Rakı dan başka bir şey içmiyorlar, bazen onu da içmek zorunda kalıyorum ama yeni seri fena değil.
Vallahi ağabey Yeni Rakı zorunluluk işi bence. Ha onunda müdavimi çok. Aynı sofraya düşünce ısrar başlıyor. Birde Yenicilerin ısrar modu açık oluyorSen farklı isteyince bozuluyorlar falan
![]()
KatılmıyorumTekirdağ dan başka rakı mı içilir yav![]()
KatılıyorumYa Tekirdağ ya Kulüp içerim hocam. Bu akşam Kulüp içiyorum, tahminden ötürü tebrik ederim![]()
Vallahi ağabey Yeni Rakı zorunluluk işi bence. Ha onunda müdavimi çok. Aynı sofraya düşünce ısrar başlıyor. Birde Yenicilerin ısrar modu açık oluyorSen farklı isteyince bozuluyorlar falan
![]()
Afiyet olsun, yarasın. Kimin mezesi bolsa kadehimizi alıp şenlendirelim o masayı.