66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yarışmanın sonu iyiye gitmiyor raki dedik idda falan kolonya derken epimedyumlu macuna kadar gider bu kafayla

Allahtan Ayberk yok ortalıkta, zira ona İspanyol sinemasına dair bir kaç şey soracaktım. :D

Son düzenleme:
Seçici olan benim pis Fenerli sen ne bulsan mideye indiriyorsun :D
Aha şahitsiniz bana şikeci dedi :D Neymiş ne bulsam mideye indiriyormuşum! Yok öyle bir şey :D Levrek diyorum kalamar diyorum güveçte karides diyorum adam seçici değilsin diyor :D Yav bak Arda ağabey rakının yanına arnavut ciğeri koymuş sen hala bana laf ediyorsun :D Hani bir pizza koymadığı kalmış yanına mübareğin :D

Aha şahitsiniz bana şikeci dedi :D Neymiş ne bulsam mideye indiriyormuşum! Yok öyle bir şey :D Levrek diyorum kalamar diyorum güveçte karides diyorum adam seçici değilsin diyor :D Yav bak Arda ağabey rakının yanına arnavut ciğeri koymuş sen hala bana laf ediyorsun :D Hani bir pizza koymadığı kalmış yanına mübareğin :D

Delisin, Arnavut ciğeri ile hiç içmemişsin belli :)

Hahahahaha. Arda abi pizza yiyeceği zaman pizza hut tercih ediyormuş biliyor muydun ? 1-2 dakika arkana yaslan ve Mozart'ın o lüle lüle saçlarıyla super supreme yediğini hayal et... Hiç yakışıyor mu ?

Ozan Beşiktaşlı mıymış? Çok ağır bir itham oldu eğer yalansa. Adamın kafası güzel, alttan al biraz Erman.

Tapatalk
Geçen Trabzon maçından sonra şenol hocaya sövüyordu sen ne diyorsun :D Hatta bugün "CL'de umarım Real ve Bayern ile aynı gruba düşersiniz" dedi aleni dedi bunu :D

Hahahahaha. Arda abi pizza yiyeceği zaman pizza hut tercih ediyormuş biliyor muydun ? 1-2 dakika arkana yaslan ve Mozart'ın o lüle lüle saçlarıyla super supreme yediğini hayal et... Hiç yakışıyor mu ?
Ahahahahhh :D Arda Ağabey & Tekirdağ & Supreme & Blackmore's Night & Ara Sıcak(Whiskas) :D :D

Geçen Trabzon maçından sonra şenol hocaya sövüyordu sen ne diyorsun :D Hatta bugün "CL'de umarım Real ve Bayern ile aynı gruba düşersiniz" dedi aleni dedi bunu :D
Vay tinerci vay. Rakıyla tineri mi karıştırdı acaba sana bunları söylerken.

Tapatalk

Son düzenleme:
Ozan Beşiktaşlı mıymış? Çok ağır bir itham oldu eğer yalansa. Adamın kafası güzel, alttan al biraz Erman.

Tapatalk

Azizim sen uzak kalmışsın bu işlere forumdaki GSE'lerin çoğu başka takımlı misal;

Yiğit Can Kaplan: Fenerbahçe
Ayberk Çetin: Trabzonspor
Serdar Alp Poyraz: Beşiktaş
Özgür Aslan: Beşiktaş
Erman Türker: Fenerbahçe
Mehmet Arslaner: Beşiktaş
Katılmıyorum Uğur: Kasımpaşa
Arda ağabey: Gençlerbirliği

Uzuyor bu liste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt