- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 753
Ozan Beşiktaşlı mıymış? Çok ağır bir itham oldu eğer yalansa. Adamın kafası güzel, alttan al biraz Erman.Onu yapsam beşiktaşlı olurdumBeşiktaşlı Ozan'a sor o iyi bilir
![]()

Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Beşiktaşlı mıymış? Çok ağır bir itham oldu eğer yalansa. Adamın kafası güzel, alttan al biraz Erman.Onu yapsam beşiktaşlı olurdumBeşiktaşlı Ozan'a sor o iyi bilir
![]()
Aha şahitsiniz bana şikeci dediSeçici olan benim pis Fenerli sen ne bulsan mideye indiriyorsun![]()
Ozan Beşiktaşlı mıymış? Çok ağır bir itham oldu eğer yalansa. Adamın kafası güzel, alttan al biraz Erman.![]()
Tapatalk
Aha şahitsiniz bana şikeci dediNeymiş ne bulsam mideye indiriyormuşum! Yok öyle bir şey
Levrek diyorum kalamar diyorum güveçte karides diyorum adam seçici değilsin diyor
Yav bak Arda ağabey rakının yanına arnavut ciğeri koymuş sen hala bana laf ediyorsun
Hani bir pizza koymadığı kalmış yanına mübareğin
![]()
Ne yalan diyim içmedimDelisin, Arnavut ciğeri ile hiç içmemişsin belli![]()
Aha şahitsiniz bana şikeci dediNeymiş ne bulsam mideye indiriyormuşum! Yok öyle bir şey
Levrek diyorum kalamar diyorum güveçte karides diyorum adam seçici değilsin diyor
Yav bak Arda ağabey rakının yanına arnavut ciğeri koymuş sen hala bana laf ediyorsun
Hani bir pizza koymadığı kalmış yanına mübareğin
![]()
Allah razı olsun kardeşimYav kardeşim 5 misline garanti kupon maksimum 15 TL falan verir, bende ne yapacak bu adam 15 tl'yi dedim içimden ve 21 bin TL'lik kupon yaptım![]()
Geçen Trabzon maçından sonra şenol hocaya sövüyordu sen ne diyorsunOzan Beşiktaşlı mıymış? Çok ağır bir itham oldu eğer yalansa. Adamın kafası güzel, alttan al biraz Erman.![]()
Tapatalk
Doğruysa hakikaten bilmiyordum. Keşke her Beşiktaş'lı onun gibi olsa.Bilmiyor muydun sen?![]()
AhahahahhhHahahahaha. Arda abi pizza yiyeceği zaman pizza hut tercih ediyormuş biliyor muydun ? 1-2 dakika arkana yaslan ve Mozart'ın o lüle lüle saçlarıyla super supreme yediğini hayal et... Hiç yakışıyor mu ?
Gecen gün 4 tane alt oynadım hepsi üst bittiYav kardeşim 5 misline garanti kupon maksimum 15 TL falan verir, bende ne yapacak bu adam 15 tl'yi dedim içimden ve 21 bin TL'lik kupon yaptım![]()
Vay tinerci vay. Rakıyla tineri mi karıştırdı acaba sana bunları söylerken.Geçen Trabzon maçından sonra şenol hocaya sövüyordu sen ne diyorsunHatta bugün "CL'de umarım Real ve Bayern ile aynı gruba düşersiniz" dedi aleni dedi bunu
![]()
AhahahahhhArda Ağabey & Tekirdağ & Supreme & Blackmore's Night & Ara Sıcak(Whiskas)
![]()
![]()
Ozan Beşiktaşlı mıymış? Çok ağır bir itham oldu eğer yalansa. Adamın kafası güzel, alttan al biraz Erman.![]()
Tapatalk
Gecen gün 4 tane alt oynadım hepsi üst bitti
İyi ya işte ağabey tam rakılıkBlackmore's Night' ın yeni albümü çıkıyormuş![]()