66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan balayında kupon mu yapar ya, pes pes pes...Pes 2015 oynayan var mı bu arada ? Bekarım ben insan ihtiyaç duyuyor Play Stationlara.

Yapıyor vallahi. Yatır diyor yatırıyorum :D Yanlış anladım ben o işi sanırım ahahaha. Ha ben hanımla oynuyorum ben yeniyor o yüzden bıraktım pes işlerini. O kadar beceriksizim :D

Yapıyor vallahi. Yatır diyor yatırıyorum :D Yanlış anladım ben o işi sanırım ahahaha. Ha ben hanımla oynuyorum ben yeniyor o yüzden bıraktım pes işlerini. O kadar beceriksizim :D

Abi bu yaz da görüşemedik be. :(
Arayacağım seni uygun bir vakitte, aklımdasın.

Ben de anlamam Pes'ten. Müthiş yeteneksizimdir futbol oyunlarında. Ne pres yapabilirim ne top çalabilirim. Fatih Terim görse atari salonlarında kovalardı beni :D

Herkes birbirine takım yazıyor?

Bizim başımız kel mi beyler? :D

Benim bildiklerim

Serkan Şafak-Göztepe+ Fenerbahçe

Mehmet Arslaner-Beşiktaş

Emrah Yıldırım-Fenerbahçe

Aslan Türkoğlu- Bursaspor

Metehan Turan- Osmanlıspor

Allahtan öldüm, yoksa bu mesajın için kelleni hunharca alırdım.

Ben de anlamam Pes'ten. Müthiş yeteneksizimdir futbol oyunlarında. Ne pres yapabilirim ne top çalabilirim. Fatih Terim görse atari salonlarında kovalardı beni :D

Al benden de o kadar daha bu akşam 5-2 yenildim. Takımları söylemeyeyim de rezilliğim iyice ortaya çıkmasın. Fena çok fena. Candan Erçetin'in kulüp yönetmesi gibi bir şey işte :D

Al benden de o kadar daha bu akşam 5-2 yenildim. Takımları söylemeyeyim de rezilliğim iyice ortaya çıkmasın. Fena çok fena. Candan Erçetin'in kulüp yönetmesi gibi bir şey işte :D

Candan Erçetin bizim Eurovision'a katılsa sonuncu olur :D Benim Pes'teki durum : Telegol'de sırf süs olarak bulunsun diye köşeye oturtulan Bjk'li yorumcu :D

Tamam seninle oynarım. İkimizden biri moral kazanır en azından :D :D

Kaybeden için özgüvenin yıkımı olur o başka :D

Ben balkonda festival filmi izleyip yatıyorum. Bugün çamaşır,bulaşık belimi büktü :D

Cümleten iyi geceler der iyi dengeler dilerim.Bensiz yarışmalarınız heyecansız olur ekleyeyim de neyse ;)

Kaybeden için özgüvenin yıkımı olur o başka :D

Ben balkonda festival filmi izleyip yatıyorum. Bugün çamaşır,bulaşık belimi büktü :D

Cümleten iyi geceler der iyi dengeler dilerim.Bensiz yarışmalarınız heyecansız olur ekleyeyim de neyse ;)

Bende bir duble daha çakıp yatacağım zaten. Kendine dikkat et oğlum. Pes'te yenebileceğim tek rakibi kaybetmek istemem :D

5 hatta 6 şarkı çekişiyor gibi, ilginç :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt