66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi geceler herkese.

Ayberk ağabey sen de gitmeden bir mani bırak başlığa. :)

Erman Ağabey de yarın görür sevinir. :D

Bu saatten sonra puan gönderen olmaz, ben de kaçtım, iyi geceler :D

Ben katılsam şarkım zirveyi zorlardı hatta birincilik için savaşırdı son yarışmadaki gibi :)

Listede benim Eurovision için seçtiğim şarkılardan biri var umarım o kazanır :encouragement:

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Puanları yolladım.

Playlistten oldukça rahatsızım. :oley:

13 puan gelmiş ve hepsi işlenmiştir :) Sonucu merakla bekliyorum :D

Erman Türker

Abi 67. yarışmayı sen yapacaksın ona göre. Lütfen oyun bozanlık yapmayalım. Herkes yaptı, sıra sizde. Sonra ben yapacağım.

@Erman Türker

Abi 67. yarışmayı sen yapacaksın ona göre. Lütfen oyun bozanlık yapmayalım. Herkes yaptı, sıra sizde. Sonra ben yapacağım.
Kardeşim yaparım da ne zaman açıklayacağım belli olmaz. Yarışma konusunu açarım ama 5 gün sonra da açıklayabilirim. Şu aralar hiç müsait değilim dediğim gibi lakin Eylül 10'dan sonra yapabilirim gibi duruyor o da ancak haftasonu Cuma veya Cumartesi olabilir :)

Kardeşim yaparım da ne zaman açıklayacağım belli olmaz. Yarışma konusunu açarım ama 5 gün sonra da açıklayabilirim. Şu aralar hiç müsait değilim dediğim gibi lakin Eylül 10'dan sonra yapabilirim gibi duruyor o da ancak haftasonu Cuma veya Cumartesi olabilir :)

Sen yeter ki, yap. Gerekirse biz 40 gün, 40 gece bekleriz. :D Yeter ki, yarışma olsun. :P

Listeyi hiç beğenmedim ama böyle dediğimde o beğenmediğim şarkılar benim şarkıyı geçiyor.Hadi bakalım.Puanları yolladım.

16 puan işlendi, yarışmanın 3' te 2 si tamamlandı ama ilginç şeyler oluyor, sonunu merak ediyorum :D

16 puan işlendi, yarışmanın 3' te 2 si tamamlandı ama ilginç şeyler oluyor, sonunu merak ediyorum :D

Eurovision genelde haftada bir düzenlenen ve B. Arda Aycan, Alpay Asma ikilisinin genelde kazandığı bir yarışmadırdan yola çıkarak düşünmek istiyorum.:oley:

Ama ne zaman iddialıyım desem de patladım. :D

Eurovision genelde haftada bir düzenlenen ve B. Arda Aycan, Alpay Asma ikilisinin genelde kazandığı bir yarışmadırdan yola çıkarak düşünmek istiyorum.:oley:

Ama ne zaman iddialıyım desem de patladım. :D

Kardeşim bu sefer şampiyonluk benim. Boşuna ümitlenme. Dün şarkımı Arda ağabeye gönderdiğimde sandalyeleri tekmeledi. Dilini ısırdı. Bu şarkı daha önce nasıl yarışmamış dedi? Çok ısrar etti bırak bu şarkıyla gelecek sefer ben şampiyon olayım diye ama tabi ben yedirtmedim şarkımı. :D

Kardeşim bu sefer şampiyonluk benim. Boşuna ümitlenme. Dün şarkımı Arda ağabeye gönderdiğimde sandalyeleri tekmeledi. Dilini ısırdı. Bu şarkı daha önce nasıl yarışmamış dedi? Çok ısrar etti bırak bu şarkıyla gelecek sefer ben şampiyon olayım diye ama tabi ben yedirtmedim şarkımı. :D

Ben kendi puanlamamda sana yüksek puan bile vermedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt