66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mani uzmanı sensin kardeşim artık ona ben bir şey diyemem kendi çözümünü üret coştur ahaliyi :D Mümkünse ben gittikten sonra tabi :D

Kırk yılda bir bütün psikopatlar bir araya geldik nereye gidiyorsun ? Her zaman bulunmuyor bu ekip :D

Yaptırır yaşı 35'i geçenler bir botoks,
Yolda görsek deriz ops,
Gel oynayalım diye davet ederiz ps,
Oynarken dansöz gibi koparız ops.

Mani kervanına katılıyor ve çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.

İlla yaptırmak istiyorsan Botoks
Önce denemelisin Detoks
İşe yararsa hayran olur Megan Foks
Sonra ister karate yap ister boks
Kara listeme yazdım seni doktor :38573:

ADSL hattınızda problem olabilir. Lütfen aşağıdaki adımları izleyiniz:
1- Splitter ile modem arasındaki hat kablosu takılı olmayabilir.
2- Eğer modeme hat takılı ve modem üzerindeki DSL ışığı sabit yanıyor ise lütfen tekrar deneyiniz.
3- Bağlantılarınız normal fakat DSL ışığınız sabit yanmıyor ise lütfen 2 dakika bekleyiniz ve sorunun devam etmesi halinde TTNET Çağrı Merkezinden (444 0 375) destek alınız. 4- Tekrar denemek için bu pencereyi kapatıp tekrar yeni bir pencere acınız.

Hanginiz yaptı bu komployu ?

Mani kervanına katılıyor ve çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.

İlla yaptırmak istiyorsan Botoks
Önce denemelisin Detoks
İşe yararsa hayran olur Megan Foks
Sonra ister karate yap ister boks

Doktorda iş var yalnız, Ayberk' e rakip çıktı :D

2- Eğer modeme hat takılı ve modem üzerindeki DSL ışığı sabit yanıyor ise lütfen tekrar deneyiniz.
3- Bağlantılarınız normal fakat DSL ışığınız sabit yanmıyor ise lütfen 2 dakika bekleyiniz ve sorunun devam etmesi halinde TTNET Çağrı Merkezinden (444 0 375) destek alınız. 4- Tekrar denemek için bu pencereyi kapatıp tekrar yeni bir pencere acınız.

Arda ağabey'in botokslu hücrelerinin ahı tutmuş işte normaldir :D

Fena mı oldu kendine de reset atmışsındır :D

Sistemde değil Mehmet Bey'in kendisinde sıkıntı var haberi yok :D Yoksa normal bir üye avatarına o yaratığı koyar mıydı? :D Ki ben zaten açıkça söyledim Arda ağabey'in üyelik hesabı için özel bir uygulama var yaşını manuel giriyor her sene 39 olarak publish ediyor :D Yoksa bir insanın 4 senedir 39 yaşında olması mümkün olabilir mi? :D

Ayberk Çetin B. Arda Aycan Daha önce sözleştiğimiz yemekte size bir sürprizim var. Daha önce hiç tatmadığınız bir et yemeği yapacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt