- 14 Haziran 2009
- 29.768
- 14.736
- 2.868
Nasıl bir resim paylaştıysa artık forum göstermiyor bile![]()
Böyle bir sahne yaşamak istemiyorum
Midesi hassas olan spoiler' ı açmasın![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir sahne yaşamak istemiyorum
Midesi hassas olan spoiler' ı açmasın![]()
![]()
Bak, bunbar da iyi gider. Kimin bağırsakları daha temizse ondan başlatabilirsiniz yemeği. Sonra ara sıcaklar ve en sonda da şefin tavsiyesi ile ana yemeğe bağlarsınız olayı.
Tapatalk
Şaka maka sinema tarihinin efsane sahnelerinden biridirHannibal kafatası açık olan adama, kendi(adamın) beynini yediriyor.
Aslan Türkoğlu , hakaret var lobimizeBu forumda Arda ağabeye karşı kullanılan en hakaretamiz dil bu oldu kanımca. Hakikaten bu konu ile ilgili tepkisini merak ediyoruz. Mehmet Bey komodin olduktan sonra çok değişmiş galiba.
Ben almayayım alana da mani olmayayım kardeşimBu arada Brezilya 2. lig maçlarına 56 bin TL'lik kuponum var @Erman Türker istersen yollayabliirim son 20 dakika.
Şaka maka sinema tarihinin efsane sahnelerinden biridir![]()
1920 sonrası olduğu için Ayberk'e göre değildir kesin. Erman sana hiç sormadım, sen M.Ö çekilmiş filmleri seviyor musun?
"Wait Until Dark" tavsiye ederim.
Göktuğ, içeride zikir var kardeşim, sonra gel![]()
Film demişken izlemeyen varsa geçenlerde 2.kez izlediğim:
''The Man From Earth'' ile ''Der Untergang''-Fall Down filmlerini tavsiye ederim.
''The secret in their eyes'' izledin mi ? İzlemediysen tavsiye ederim.
Duydum ismini, ama yeni diye izlemedimVar bilmemkaç TB'lik arşivimde, izleyeyim senin hatrına yakın zamanda.
Cumartesi gecesi evde olursam size konsept bir yarışma yapacağım![]()