- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Hayır, ben direkt 68'i yapalım diyecektim.![]()
Şu Emrah Yıldırım yeniden yarışma düzenlemeye başlasa da ben de şampiyon olsam, neredeyse tüm şampiyonluklarım onun organizatörlüğünde

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır, ben direkt 68'i yapalım diyecektim.![]()
Şu @Emrah Yıldırım yeniden yarışma düzenlemeye başlasa da ben de şampiyon olsam, neredeyse tüm şampiyonluklarım onun organizatörlüğünde![]()
Emrah bıraktı organizatörlüğü. Ayrıca istemeden de olsa bir şike itirafında bulunduğunun farkındasın umarım.![]()
Şike değil, uğur diyelim![]()
Uğur böceği olsan o kadar uğur gelmez be, yeme milleti.![]()
renktaş senle paralel gidiyoruz valla sen kötü ben kötü sen iyi ben iyi son 3 yarışmaya göre![]()
Yok bundan sonra bitti harbiden. Türkçe şarkı ve riskli şarkılarla katılmayacam![]()
Aslan bu arada ben senin şarkı iyiymiş demiştim ya, ben o şarkıyı karıştırmışım![]()
Gelebilirsiniz;
Agabey sen kendin yarissan nasil puan verecegini paylastin mi?
https://youtu.be/Wg69-fUcdhgBu yarışmanın en büyük kazananı Kemal olmuştur. Bir Türkçe şarkı derece yapacaksa genelde klasiklerden çıkardı.
Ama hem marjinal, hem de otantik bir tarz derece yaptı. Bu türkü orjin haliyle yarışsaydı sonuncu olurdu.
Bu arada Grup Abdal'ı çoktandır takip ediyorum. Harika bir tarzları var. Benden puan çıkmadı. Nedeni de çok dinlediğimden sıradanlaşmış olmasıdır.
Tapatalk
Uzun süredir şehir dışındaydım dün gece döndüm.Bunun şerefine müsait olduğum bir gün yarışma yapacağızŞu @Emrah Yıldırım yeniden yarışma düzenlemeye başlasa da ben de şampiyon olsam, neredeyse tüm şampiyonluklarım onun organizatörlüğünde![]()
Yok öyle bir şey kardeşim hedef göstermeyelim lütfenDeğerli ağabeyim @Erman Türker bu akşam bombayı patlatıyor.