66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan bu arada ben senin şarkı iyiymiş demiştim ya, ben o şarkıyı karıştırmışım :D

:mad:

Bir daha size şarkı danışırsam ne olayım. Geçen sefer Alpay da abuk subuk önerilerde bulundu. Neyse ki, önerilerini dinlemeyip Modern Talking ile katıldım. Ve iyi kötü derece elde ettim. Bu yarışmada popüler şarkılar, eski ünlü şarkıcılar, gruplar her zaman iş yapar. Fantaziye gerek yok.

Agabey sen kendin yarissan nasil puan verecegini paylastin mi?

Paylaşmadım, unuttum.

Benim puanlarım böyleydi;

12 PUAN: Shakira - Ojos Así
10 PUAN: My Heart Is Broken
8 PUAN: Gipsy Casual - Bate Toba Mare
7 PUAN: Foreigner - Waiting for a Girl Like You
6 PUAN: Save Your Kisses For Me
5 PUAN: Hollow Years
4 PUAN: The Song of the Dragonborn
3 PUAN: Drive
2 PUAN: Heroes
1 PUAN: Olmazsa Olmazımsın

Edit: Listeyi beğenmeyenlerin aksine ben beğenmiştim, puan vermediğim halde Lete Indien, Candy Man, Pınar Başından Bulanır ve Dans Mon Quartier bence güzel şarkılardı.

Enstrümantal da olsa Secret Garden da iyiydi.

Daha ne olsun.

Son düzenleme:
B. Arda Aycan eline sağlı ağabey. Dışarıdaydım sonuçlar açıklanırken çok giremedim. :)
Doğu Alkan Kemal Bulur sizleri de tebrik ediyorum. :D

Eurovision tarihinde en çok katıldığım grup/solist olan Secret Garden ile nihayet şeytanın bacağını kırıp derece yaptım official bir yarışmada da.

Klasik tarz ve salt müzik ile de derece yapılabileceğini gördüm, ve çok mutlu oldum. Kazansaydım en değerli şampiyonluğum bu diyebilirdim rahatlıkla ama 3.lük de çok çok iyi.

Bu arada yarışma da 4 şarkıyı ciddi beğenmiştim.

Tevfik Aksoy - ZZ Top - La Grange

Ali Özer - David Bowie - Heroes

Aslan Türkoğlu - Foreigner - Waiting for a girl like you (Kendi kişisel play-listimde de mevcut bir şarkı ama yarışmalık değil)

Erman Türker - Dream Theater - Hollow Years

Aralarında en büyük haksızlığa Ali Ağabey'in şarkısı uğramış.

Aslan'ın şarkısı da daha yukarıları hak ediyordu.

Bu yarışmanın en büyük kazananı Kemal olmuştur. Bir Türkçe şarkı derece yapacaksa genelde klasiklerden çıkardı.

Ama hem marjinal, hem de otantik bir tarz derece yaptı. Bu türkü orjin haliyle yarışsaydı sonuncu olurdu.

Bu arada Grup Abdal'ı çoktandır takip ediyorum. Harika bir tarzları var. Benden puan çıkmadı. Nedeni de çok dinlediğimden sıradanlaşmış olmasıdır.

Tapatalk

Normalde hiç sevmem ama Rap bir şarkı ile katılıp şampiyon olmak gibi bir amaç edindim nedense kendime uzun vadede. :D

Bu yarışmanın en büyük kazananı Kemal olmuştur. Bir Türkçe şarkı derece yapacaksa genelde klasiklerden çıkardı.

Ama hem marjinal, hem de otantik bir tarz derece yaptı. Bu türkü orjin haliyle yarışsaydı sonuncu olurdu.

Bu arada Grup Abdal'ı çoktandır takip ediyorum. Harika bir tarzları var. Benden puan çıkmadı. Nedeni de çok dinlediğimden sıradanlaşmış olmasıdır.

Tapatalk
https://youtu.be/Wg69-fUcdhg

İlla bunla mı katılayım ki puan veresin şaka bir yana da ilk Muslumden duymustum bu eseri ,playlist yayinlaninca cok acikta durdu parça iyi dinlemiş millet sevindim yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt